Prima Pagina Siri Siri este mai bun decat Google Now si Cortana

Siri este mai bun decat Google Now si Cortana

Siri mai bun Google Now CortanaSiri este mai bun decat Google Now si Cortana intr-un recent studiu publicat pe internet, in el fiind comparati cei trei asistenti personali disponibil pentru platformele iOS, Android si Windows Phone.

Studiul a avut la baza experienta unor utilizatori ci cei trei asistenti, acestia raspunzand la intrebarile unei companii americane, Siri obtinand cel mai bun scor, cu un grad de satisfactie de 81%, cu 13% mai mare decat cel al Google Now si cu 23% mai mare decat cel al Cortana.

Separat de experienta lor in viata de zi cu zi, utilizatorilor li s-a cerut sa puna o serie de intrebari asistentilor personali si sa noteze experienta avuta, Siri avand cel mai mic procentaj de raspunsuri incorecte oferite pentru utilizatori, Cortana avandu-l pe cei mai mare in acest segment.

Desi per total Siri a iesit invingator in testele facute, asistentul personal al celor de la Apple a avut rezultate diferite in functie de ceea ce i s-a cerut din partea utilizatorilor, asa ca fiecare asistent are punctele sale forte sau slabe, insa per total serviciul Apple este prezentat ca fiind cel mai bun.

satisfactie utilizatori Siri

Desi Siri este disponibil intr-un numar limitat de tari, se pare ca unii utilizatori sunt extrem multumiti de ceea ce ofera asistentul asistentul celor de la Apple, dar asta in timp ce altii nu sunt chiar atat de modul in care functioneaza el.

Mai multe detalii despre ceea ce ofera Siri veti gasi in website-ul din sursa, iar daca sunteti interesati, puteti sa testati Cortana celor de la Microsoft.

 • Matei apple

  Normal ca siri e mai bun . Deoarece apple a avut timp din 2011 sa il imbunatateasca major .. Si svoice google now si cortana sunt doar o copie a lui siri …

 • cosmin

  Iar ne minti

 • Nicu

  Oricum e mai folosit decat celelalte doua

 • 61pry

  Serios Nicu? Cat de des folosesti Siri tu ? Mai ales la noi, google iti da mai multe rezultate, si cam gasesti tot ce vrei, si e in romana.

 • 61pry

  Folosit, poate in America.

 • GabrielgBr1986

  Este foarte folosit in america si anglia foarte mult.

 • anonim

  In România Siri e ca si cum nu ar fi. Încearcă sa trimiți sau sa apelizi o persoana din agenda…. Nu recunoaște …. Ba de vreo 2 ori mi-a apelat 112… Concluzia! Siri e bun dar nu in România