Apple a publicat primul videoclip pentru realitate virtuala

Apple Music videoclip U2 realitate virtualaU2 a lansat in cursul zilei de astazi primul video clip pentru piesa Song for Someone, iar spre surprinderea multora el este realizat in folosind echipamente pentru realitate virtuala, compania Apple publicandu-l in Apple Music pentru toti cei interesati.

Acesta este al doilea videoclip muzical publicat in Apple Music ce poate fi vazut folosind sisteme de realitate virtuala, compania Apple facand un al doilea pas spre aceasta platforma fara a sugera totusi in vreun fel faptul ca ar putea dezvolta dispozitive ce ar permite vizualizarea de continut in acest mod.

Primul clip video pentru realitate virtuala publicat de catre compania Apple prin Apple Music a fost un remix al melodiei The Hills al artistului The Weeknd, astfel ca vedem un interes crescut al celor din Cupertino pentru a le oferi utilizatorilor Apple Music acces la asemenea continut.

U2 este o trupa extrem de apropiata de compania Apple, acum un an de zile cei din Cupertino oferind gratuit cel mai nou album al artistilor pentru toti posesorii de iDevice-uri, asa ca aceasta exclusivitate nu mai uimeste pe cineva.

Apple are diverse brevete de inventie pentru sisteme de realitate virtuala, insa pana acum nu a dezvoltat un asemenea dispozitiv, dar se pare ca este interesata sa ofere macar continut pentru dispozitive de realitate virtuala si va fi interesant de vazut ce ne va oferi in viitor.