Instaleaza iOS 9.2 public beta 3

26

Instaleaza iOS 9.2 public beta 3iOS 9.2 public beta 3 este disponibil din cursul acestei seri pentru posesorii de iPhone, iPad sau iPod Touch-uri care participa la programul beta de testare a iOS.

Compania Apple ofera iOS 9.2 public beta 3 impreuna cu iOS 9.2 beta 3, insa doar primul poate fi instalat chiar acum de catre oricine, al doilea fiind oferit in principal dezvoltatorilor de aplicatii pentru platforma iOS si nimanui altcuiva.

Din pacate iOS 9.2 public beta 3 nu vine cu functii noi importante, astfel ca instalarea nu va afisa foarte multe schimbari, insa daca sunteti interesati sa vedet ce a schimbat Apple in iOS 9.2, atunci puteti citi acest articol cu noutatile iOS 9.2.

Instalarea iOS 9.2 public beta 3

Instalarea iOS 9.2 public beta 3 poate fi facuta de catre oricine deoarece Apple a deschis programul beta de testare publica pentru toti posesorii de iPhone, iPad sau iPod Touch-uri, astfel ca nu exista limitari pentru utilizatori din vreun punct de vedere, asa ca nu trebuie sa va faceti griji.

Inainte de a incepe instalarea iOS 9.2 public beta 3 pe iPhone, iPad si iPod Touch asigurati-va ca aveti minim 1.2 – 1.8 GB de spatiu de spatiu disponibil deoarece instalarea nu va necesita descarcarea a doar cateva sute de MB, iar in final trebuie sa va spun sa faceti totul printr-o conexiune WiFi deoarece veti avea de descarcat un fisier mare.

  1. Acceseaza aceasta pagina.
  2. Logheaza-te cu Apple ID-ul tau.
  3. Alege iOS si fa scroll in jos pana vezi optiunea Download Profile.
  4. Apasa butonul Download Profile.
  5. In momentul in care ti se cere instalarea unui profil de securitate, apasa butonul Install.
  6. Acum vei vedea un mesaj de alerta care cere o repornire a terminalului, el trebuind acceptat.
  7. Dupa repornire navigheaza in Settings > General > Software Update, Configurari > General > Actualizare Software si alege optiunea Download and Install, Descarca si Instaleaza.

La finalul acestui proces veti avea iOS 9.2 public beta 3 instalat in iPhone, iPad si iPod Touch, insa trebuie sa fiti rabdatori deoarece descarcarea fisierelor va necesita timp, iar instalarea nu va fi chiar atat de rapida precum va imaginati.

Daca aveti alte probleme si intrebari, le astept in comentarii.