4 schimbari importante ale iOS 9.2 (Video)

3 noutati importante ale iOS 9.2iOS 9.2 este disponibil deocamdata intr-o versiune beta pentru utilizatorii de iPhone, iPad si iPod Touch-uri din lumea intreaga si desi oficial Apple nu a anuntat noutatile, exista unele schimbari vizibile.

Noutatile iOS 9.2 nu sunt disponibile in numar mare deocamdata pentru utilizatori, sau cel putin nu sunt vizibile intr-o masura atat de evidenta incat sa ne putem bucura asa cum se cuvine de ele, insa vorbim despre unele schimbari care ar putea fi benefice.

4 noutati importante ale iOS 9.2

Eliminarea lag-ului din interfata iPhone 6S Plus

Acum cateva saptamani v-am spus ca iPhone 6S Plus are probleme cu un lag in interfata sistemului de operare iOS 9, iar compania Apple a luat act de plangerile utilizatorilor, astfel ca in iOS 9.2 a decis sa rezolve problema si tot ceea ce vedeti in imaginea de mai sus nu mai este valabil.

Schimbarea reprezinta o rezolvare a unei probleme care poate parea neimportanta, insa eliminarea lag-ului din interfata iOS 9 pentru iPhone 6S Plus va bucura foarte multe persoane care n-au fost prea multumite sa afle ca un terminal cu atat de multa putere de procesare are asemenea probleme.

Performante mai bune pe iPhone 4S

iPhone 4S este produsul Apple care are cele mai slabe performante in iOS 9 in momentul de fata si asta deoarece hardware-ul sau este mult prea slab pentru a rula fara probleme tot ceea ce are de oferit aceasta actualizare pentru iDevice-urile noastre.

Desi performantele iPhone 4S in iOS 9 nu sunt grozave, partea buna este ca Apple pare sa fi modificat anumite animatii din unele meniuri ale sistemului de operare pentru a oferi o experienta de utilizare mai buna dupa ce utilizatorii vor instala actualizarea in dispozitive.

Desigur ca aceasta experienta nu va fi valabila in intreaga interfata a iPhone 4S, asa ca nu va asteptati la imbunatatiri majore in chiar toate segmentele.

Suport pentru limba arata in Siri

Desi aceasta schimbare nu afecteaza in vreun fel utilizatorii din Romania, iOS 9.2 aduce totusi suport pentru limba araba in Siri, astfel ca toate persoanele care locuiesc in Orientul Mijlociu si vorbesc aceasta limba vor putea beneficia de functionalitatea asistentului personal.

Performante mai bune pentru iPad Air 2

https://www.youtube.com/watch?v=VWDPfz_kQqY

iPad Air 2 este cea mai puternica tableta a companiei Apple si in iOS 9.2 performantele sale au fost deasemenea imbunatatite pentru a oferi cea mai buna experienta de utilizare a sistemului de operare pe un produs capabil as ruleze totul extrem de repede.

Dupa cum veti vedea in clipul video de mai sus, pe iPad Air 2 totul functioneaza cat se poate de bine dupa instalarea iOS 9.2, Apple eliminand diversele lag-uri din interfata sau chiar din task switcher, asa ca intreaga experienta de utilizare ar trebui sa fie mai buna.

Separat de acestea exista numeroase rezolvari de probleme de functionare pentru toate iDevice-urile si imbunatatiri de performante intr-o masura mai mare sau mai mica.