De ce are Apple Watch iconite rotunde si patrate la notificari

Apple Watch notificariIn cazul in care aveti un Apple Watch si il utilizati de ceva vreme, atunci probabil ati observat ca Apple a gandit notificarile diferit pentru produsul sau, totul in functie de aplicatiile pe care ceasul inteligent le ruleaza sau nu intr-un moment ori altul.

Mai exact, notificarile care afiseaza o iconita rotunda pentru aplicatie sugereaza faptul ca veti putea interactiona cu acea notificare direct de pe ceas deoarece exista o aplicatie instalata in produs care va permite sa interactionati cu ea.

Notificarile patrate sugereaza faptul ca acea notificare este pur si simplu redata de catre ceasul vostru din iPhone si nu puteti decat sa o inchideti, fara a putea oferi un raspuns pentru mesaj sau a citi mesajul complet direct din Apple Watch.

  • Round notification icon: If the icon is round then it’s a notification you can action on the phone because you’ve a Watch version of that app installed. For example, if it’s a Mail message then you will be able to tap the notification to reply to the mail there and then.
  • Square notification icon: If the icon is square then there is no Watch app for that particular notification. Essentially, the notification is being “echoed” from your iPhone, and all you’ll be able to do is tap to dismiss it.

Diferenta dintre tipurile de iconite afisate pentru notificari nu este extrem de usor de observat pentru ca la o privire foarte rapida iconitele vor arata la fel, insa a face diferenta dintre ele este esential pentru a sti ce aveti in fata in terminalele voastre.

1 COMENTARIU