OS X 10.11.2 El Capitan public beta 3 a fost lansat

OS X 10.11.2 El Capitan public beta 3OS X 10.11.2 El Capitan public beta 3 a fost lansat de catre compania Apple in cursul noptii trecute, la doar o zi distanta de lansarea OS X El Capitan beta 3 pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru Mac.

Oficial compania Apple nu a anuntat schimbari importante pentru OS X 10.11.2 El Capitan public beta 3 in vreo lista de schimbari, insa probabil vorbim despre imbunatatirea performantelor generale ale Mac-urilor si despre rezolvarea unora dintre bugurile existente in OS X.

OS X 10.11.2 El Capitan public beta 3 este disponibil pentru descarcare din aceasta pagina dupa instalarea unui profil special pentru testarea sa beta.

Articolul precedentSamsung Galaxy S7 – prezentare pe 21 februarie
Articolul următorCum activezi notificari LED pe iPhone
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.