Regizorul Steve Jobs explica esecul filmului

Danny BoyleDanny Boyle este regizorul filmului Steve Jobs care a fost lansat in cinematografele din SUA in cursul lunii noiembrie, el fiind considerat de catre multi drept un esec, in ciuda laudelor primite de catre actorii sai.

Filmul Steve Jobs a reusit sa inregistreze incasari de doar 16.9 milioane de dolari in saptamanile de disponibilitate in cinematografele americane, reusind sa intreaga incasarile inregistrate de catre filmul jOBS lansat cu doi ani in urma cu Ashton Kutcher in rol principal.

Avand in vedere ca Universal a investit 30 de milioane de dolari in productia filmului Steve Jobs, incasarile de pana acum nu pun studioul de productie intr-o lumina foarte buna, iar regizorul Danny Boyle sustine ca lansarea timpurile in prea multe cinematografe ar fi de vina.

Filmul Steve Jobs a fost lansat initial in doar 4 cinematografe din doua orase si a avut un succes enorm, insa lansarea in cateva mii din cinematografe nu a dovedit ca lumea era chiar atat de interesata de un nou film despre Steve Jobs, iar lansarea prea rapida pare sa fie “vinovata”.

It’s very easy in hindsight, but I think it’s probably that we release it too wide soon. I think [they] are genuinely very proud of the film. Yeah sure, you might have done it in a different way… But you know, you’ve got to get on now.

Desi Danny Boyle considera ca Universal ar fi trebuit sa lanseze treptat filmul pentru a atrage mai mult interes din partea oamenilor, insa nu acuza studioul de ceva anume, ci este de parere ca investitorii chiar sunt multumiti de filmul realizat.

Acestea fiind spuse, probabil ca lumea s-a saturat de subiectul Steve Jobs deocamdata si poate ca lansarea unui film mai exact si cu mai multe elemente reale va atrage mai multa atentie peste 5 – 10 ani.

3 COMENTARII

  1. Din cauza ca a avut prea multă reclama !! Dacă nimeni nu știa despre film si venea ca o bomba sunt sigur ca avea in succes mult mai mare !

  2. Eșecul ar mai putea să fie și din altă cauza. Filmul nu are prea multă realitate, împotriva filmului s-a exprimat chiar și vaduva lui S.J.
    jBOS a fost reușit chiar la vremea lui, o să vedem și filmul asta cum prezintă filmul evenimentelor.