Apple creeaza stand-uri speciale pentru produse

Apple stand produseIn imaginea alaturata aveti prezentat primul stand special pentru prezentarea de produse amplasat de catre compania Apple intr-un Apple Store din Japonia, el fiind gandit pentru fotografii amatori sau profesionisti.

Compania Apple a combinat o varietate de produse proprii si accesorii ale tertilor pentru a le arata fotografilor cum pot inregistra poze cu ele si cum se pot bucura de ele pe ecrane mari folosind Apple TV 4, intreaga idee fiind foarte interesanta.

Acest stand este prezentat la doar o zi distanta dupa ce Apple ap ublicat un propriul website un ghid de cadouri pentru fanii Apple, cei din Cupertino oferind recomandari pentru persoanele care in perioada urmatoare sunt interesate sa faca diverse cadouri interesante.

Desi deocamdata acest stand de prezentare a fost amplasat doar in Japonia, compania Apple ar intentiona sa extinda design-ul in toate Apple Store-urile proprii, expansiunea urmand a aduce si noi teme promovate de catre cei din Cupertino pentru utilizatorii sai.

1 COMENTARIU