Prima Pagina iPhone 6S iPhone 6S si o problema serioasa a iCloud

iPhone 6S si o problema serioasa a iCloud

iPhone 6s mesaje pierdute restore icloudiPhone 6S are o problema serioasa cu iCloud, mai exact multipli utilizatori raporteaza faptul ca mesajele, listele de apeluri, istoria navigarii prin iCloud si diverse alte date le dispar dupa utilizarea unui backup al iCloud.

Problemele au aparut in principal la persoanele care au primit terminale inlocuitoare pentru unele stricate si inlocuite de catre Apple in baza garantiei, efectuarea unui restore dintr-un backup al iCloud evidentiind problema care nu pare sa aiba vreo rezolvare in momentul de fata.

Se pare ca inclusiv unii angajati ai companiei Apple au intalnit aceasta problema si se speculeaza ca la baza ar fi o problema a modului in care iCloud face aceste backup-uri, ele fiind corupte in momentul salvarii si inutilizabile dupa schimbarea terminalelor.

Niciuna dintre metodele incercate de catre utilizatorii afectati nu a avut succes si se pare ca Apple nu a gasit pana acum vreo metoda de a readuce lucrurile la normal, astfel ca utilizatorii vor trebui probabil sa astepte ca inginerii din Cupertino sa gaseasca sursa problemei.

I Spent 6 hours with the geniuses and no one thinks this is a big issue!!!! not sure if you noticed, but after a restore where all your messages are gone, if you do get new messages, you will not get notified, they will not be in chronological order, if you get multiple messages, the order doesn’t change, and most importantly, if you turn your phone off and back on, all those messages will be erased. (this last part they “fixed” by resting settings).

Ca de obicei, vorbim despre o problema care afecteaza un numar destul de mare de oameni si pentru care compania Apple nu are momentan o rezolvare, insa probabil iOS 9.2 sau vreun update succesiv vor aduce o cale de a vedea din nou acele mesaje in dispozitive.

Voi ati intalnit aceasta problema pe iPhone 6S sau alte terminale ?

 • Bogumir81

  Da! Mie nu îmi sincronizează conturile de mail!

 • cisilviu

  Da, am aceasta problema, după backup nu îmi apar mesajele si nici lista de apeluri dar cel mai deranjant este ca peste jumătate din poze si filme îmi apar ca număr dar sunt imagini albe. iPhone 6s înlocuit după doua zile de la cumparare (UK). Din păcate numai probleme…

 • marfi

  Confirm problemele de mai sus

 • Adi

  Si eu am intampinat aceasta problema pe Iphone 6s. Am dat restore din Icolud de cateva ori si degeaba. Pierdusem mesajele, apelurile recente si tot istoricul Activity de la Apple Watch. Intr-un final am dat restore din Itunes si am reuset sa recuperez datele patial dintr-un back up al unui Iphone 6 Plus pe care l-am detinut anterior. Datele din Activity le-am pierdut complet.

 • Bogdan U.

  Eu am avut aceasta problema inca de la ios 9.0.2 cand am scris ca mi-au disparut mesaje… Si nu m-a ascultat nimeni.

 • Bogdan U.

  @zaone: eu am raportat aceasta privlema inca de la versiunea 9.0.2 su nimeni nu m-a crezut. Si eu am pierdut toate mesaje

 • Rudolf

  Poate putin off topic. Eu cu 6s am alta belea, uneori, cand imi suna, aud doar soneria. Nimic, dar nimic pe ecran. Deblochez, navighez, dar nimic despre apel. Dupa ce inchide ala, imi apare missed call. Penibil!