Un cunoscut manager Apple acuzat ca jigneste femeile

Jimmy Iovine misoginJimmy Iovine este unul dintre proeminentii manageri ai companiei Apple, iar in cadrul unui interviu recent el a facut o gafa care i-a atras extrem de multe critici in mediul online, in principal din partea femeilor le care le-a jignit.

Iovine a afirmat ca femeile au probleme mult mai mari decat barbatii in a descoperi muzica online, iar Apple Music le ajuta sa descopere mai usor muzica dorita multumita listelor create de catre angajatii celor din Cupertino, aceasta idee stand la baza unei reclame speciale create de catre companie.

Dupa cum va puteti imagina deja, aceste afirmatii au atras un val de critici la adresa lui Iovine si el a fost nevoit sa isi ceara scuze pentru remarcile nepotrivite, afirmand ca ar fi trebuit sa isi aleaga cu mult mai grija cuvintele cu care incerca sa explice ratiunea Apple din spatele crearii unei reclame.

Desi in mod normal afirmatii de acest gen ar distruge cariera oricarui manager al unei companii, in cazul lui Iovine totul va fi cel mai probabil uitat rapid avand in vedere ca el este extrem de iubit in lumea muzicala unde a ajutat extrem de multi artisti sa devina populari.

2 COMENTARII