iPhone 7 va fi impermeabil si cu 3 GB RAM

iphone 7 impermeabil 3 gb ramiPhone 7 va fi impermeabil si va avea 3 GB RAM conform unor informatii noi furnizate de catre analisti asiatici cu legaturi in lantul de distributie al companiei Apple, informatiile nefiind furnizate pentru prima oara pentru noi.

Conform acestor analisti, desi iPhone 6S are 2 GB RAM, iPhone 7 va avea 3 GB RAM anul viitor, compania TrendForce fiind sigura ca Apple va oferi inca 1 GB RAM pentru smartphone-urile sale in 2016, probabil pentru a sustine noi functii pe care urmeaza sa le implementeze.

NImeni nu stie deocamdata de ce ar urma sa fie lansat iPhone 7 cu 3 GB RAM de catre compania Apple si ce ar putea necesita atat de multa putere de proesare, insa poate vom avea parte de ecrane cu rezolutie mult mai mare si posibilitatea de a inregistra filme 4K de calitate mai buna.

iPhone 7 va fi impermeabil si cu 3 GB RAM

Separat de acestea, iPhone 7 va fi impermeabil conform aceleiasi companii, iar acest lucru nu este chiar atat de greu de crezut daca ne gandim la faptul ca iPhone 6S este rezistent la apa intr-o foarte buna masura, cu mult mai mult decat orice alt iPhone lansat vreodata.

The next iPhone (currently dubbed “iPhone 7”) will be introduced in the second half of next year. The major selling points of the next iPhone will be the 3GB memory upgrade for the 5.5-inch model and waterproof feature.

Daca un iPhone 6S este scapat in lichid va supravietui acestui “test” daca utilizatorul nu il uita acolo mai mult de cateva minute, compania Apple reusind sa sigileze mult mai bine carcasa si sa protejeze mult mai eficient componentele interne de contactu cu apa.

Un iPhone 7 impermeabil va fi extrem de atractiv pentru clienti noi din randul lumii Android, dar va convinge si mai multi actuali utilizatori de iPhone-uri sa faca o investitie intr-un terminal nou, aceasta fiind o evolutie logica pentru ceea ce am vazut anul acesta.

Deocamdata lansarea unui iPhone 7 impermeabil si cu 3 GB RAM este doar un zvon, insa sansele ca el sa apara sunt cat se poate de mari, de fapt orice este posibil cand vorbim despre Apple.