Cat de usor se repara Smart Keyboard ?

Smart Keyboard iPad Pro dezasamblareSmart Keyboard este husa cu tastatura creata de catre compania Apple pentru tableta iPad Pro, iar ieri a fost facuta si prima dezasmblare pentru ea de catre cei de la iFixIt.

In interiorul Smart Keyboard este gasesc o multitudine de componente pe care cei de la iFixIt le-au vazut intr-o varietate de produse ale celor din Cupertino, insa modul de fabricare al acestui accesoriu este principala problema a utilizatorilor.

Din pacate, se pare ca daca Smart Keyboard se strica, utilizatorii nu au cum sa o repare deoarece husa este imposibil de desfacut fara a fi complet distrusa, iar imaginea de mai sus cred ca prezinta cat se poate de bine cam cat de complicat este procesul de lipire a componentelor.

Avand in vedere ca in ultimii ani Apple si-a conceput produsele pentru a fi din ce in ce mai greu de reparat de catre utilizatori, iar ceea ce vedem la Smart Keyboard nu este surprinzator, viitoarele produse ale celor din Cupertino urmand a avea un stil de constructie similar.

3 COMENTARII