4 clone ridicole ale iPhone

iPhone-urile companiei Apple au fost copiate in fel si chip de catre diverse companii asiatice, insa unele dintre clonele lansate pe piata sunt mai mult ridicole decat interesante, iar printre ele se numara si cele despre care vorbim astazi.

Mai exact, 4 telefoane care au fost gandite pentru a arata intr-o anumita masura cu smartphone-urile companiei Apple, insa care in final sunt demne de tot rasul, vanzarile lor fiind desigur prea mici pentru a fi luate in calcul in ceea ce priveste popularitatea.

E-Boda T300
E-boda T300, sau Freeman, este un terminal mobil dual-sim care are o carcasa ce seamana izbitor cu cea a iPhone 6, insa asta pana cand utilizatorul ia contact cu un panou frontal Nokia.
E-Boda T200
E-Boda T200 este predecesorul E-Boda T200 si asta este foarte usor de ghicit dupa carcasa care a fost gandita pentru a o imita pe cea a iPhone 5S.
iPhone nano
Ani de-a randul s-a zvonit ca iPhone nano ar urma sa fie lansat pe piata si daca Apple nu a facut-o, atunci un producator chinezi si-a facut curajul si a lansat propria versiune.
iPhnoe
In final avem nu un iPhone, ci un iPhnoe, o companie asiatica gandindu-se ca schimbarea unor litere intre ele nu va conta prea mult in ochii cumapratorilor, sau ai Apple.

6 COMENTARII