Laptop-urile 2 in 1 cresc in popularitate

2 in 1 laptopLaptop-urile 2 in 1 devin din ce in ce mai populare in lumea intreaga, iar asta in ciuda faptului ca Apple incearca sa mentina tabletele iPad in topul preferintelor utilizatorilor, vanzarile scanzand constant.

In ciuda tuturor eforturilor companiei Apple de a isi promova tabletele iPad in lumea intreaga, utilizatorii prefera sa cumpere laptop-uri 2 in 1 de la diversi producatori si aici vorbim despre un notebook al carui ecran este detasabil si se transforma intr-o tableta.

Trecerea de la tabletele clasice la notebook-urile 2 in 1 este una usor de inteles in contextul in care cele din urma produse au sisteme de operare complexe de care utilizatorii se pot bucura in totalitate, in timp ce tabletele au sisteme de operare limitate pe care pot rula doar aplicatii.

Diferentele majore dintre cele doua tipuri de produse exista nu doar in ceea ce priveste functionalitatea, ci si in ceea ce priveste preturile, notebook-urile 2 in 1 fiind mult mai scumpe decat tabletele clasice, insa pentru multi aceasta diferenta de pret pare sa merite investitia.

The transition to detachable tablets also ushers in two other key trends: the growth of Windows and a turnaround for Apple’s iPad device line. We’re witnessing a real market transition as end users shift their demand towards detachables and more broadly towards a productivity-based value proposition.

Ca sa fiu complet sincer cu voi, as recomanda oricarei persoane sa nu cumpere o tableta limitata in schimbul unui notebook 2 in 1 daca are banii necesari, iar asta deoarece de la cel de-al doilea produs va primi mult mai multe in ceea ce priveste functionalitatea.

Este adevarat ca portabilitatea si autonomia reprezinta reale probleme pentru notebook-urile 2 in 1, insa ele au devenit tot mai bune in ultimii ani, iar daca vrei sa inlocuiesti un PC clasic atunci nu o tableta iPad este solutia, ci un notebook 2 in 1.