iPhone 7C sau iPhone 6C ?

iPhone 7C 4 inchiPhone 7C sau iPhone 6C ? Care va fi denumirea viitorului smartphone cu ecran de 4 inch pe care compania Apple intentioneaza sa il lanseze pe piata in prima parte a anului 2016 ?

iPhone 6C este denumirea pe care multi au considerat-o a fi aleasa de catre Apple, insa asta doar pentru ca vorbim despre un zvon atat de vechi incat alta denumire nu mai mare logica, insa unii, spre mirarea mea, au inceput sa vorbeasca despre iPhone 7 Mini.

Astazi denumirea iPhone 7C este adusa in discutie de catre o publicatie asiatica de la care am aflat multe informatii despre produse Apple inainte ca ele sa fie efectiv lansate si exista sanse foarte mari ca aceasta sa fie denumirea finala a viitorului smartphone al Apple.

Fara a spune altceva decat ca la Foxconn s-ar pregati intrarea in productie a iPhone 7C la inceputul anului viitor, publicatia asiatica sustine ca aceasta ar urma sa fie denumirea in baza careia Apple va face viitorul smartphone cunoscut lumii intregi.

Din punctul meu de vedere, denumirea iPhone 7C ar face legatura dintre acest terminal si viitorul iPhone 7 pe care Apple se pregateste sa il aduca pe piata, insa in aceste conditii el nu poate fi lansat inaintea toamnei anului viitor, asa ca ramane sa vedem cand il va lansa oficial Apple.