Cut the Rope: Magic apare in primul trailer Video

Cut The Rope: MagicCut The Rope: Magic este viitoarea versiune a jocului Cut The ROpe dezvoltat de catre compania Zeptolab, el fiind pregatit pentru lansare oficiala in App Store in perioada imediat urmatoare.

In trailerul de mai jos aveti o prima prezentare a viitorului joc inainte ca el sa isi faca aparitia in magazinul de aplicatii al companiei Apple, noul titlu continuand o serie care a generat zeci de milioane de descarcari in anii de disponibilitate in App Store-ul celor din Cupertino.

Seria Cut The Rope implineste 5 ani anul acesta, iar cei de la ZeptoLab pregatesc un joc pe masura evenimentului pe care compania il celebreaza, acesta fiind programat pentru lansare pe platformele iOS si Android undeva in cursul acestei luni, o data clara nefiind oferita.

In Cut The Rope: Magic Om Nom este accidental teleportat intr-o carte fermecata, rolul sau fiind de a urmari un vrajitor malefic de la care incearca sa recupereze toate dulciurile pe care acesta i le-a furat, la indemana fiindu-i puse o gama foarte variata de trucuri puternice.

Brand new chapter in the award-winning Cut the Rope puzzle series is coming this December for both iOS and Android! In Cut the Rope: Magic, Om Nom accidentally teleports into an enchanted book, chasing an evil wizard who has stolen all of his candies. But little monster’s got his own tricks this time – like the power of shapeshifting!

Avand in vedere ca seria Cut The Rope a fost oferita contra unui cost in App Store, se preconizeaza ca si Cut The Rope: Magic va fi vandut de la bun inceput, iar in momentul in care el va fi disponibil oficial va voi anunta printr-un articol separat.