Chip-ul A9 domina in performante

chip A9 performanteChip-ul A9 domina in performante chip-urile competitoare deszvoltate pentru spartphone-urile Android, iar acest lucru este demonstrat din nou de catre un test facut binecunoscuta platforma AnTuTu 6.0.

In imaginea alaturata puteti vedea cat de puternic este noul chip A9 al companiei Apple in acest test, el obtinand un scor cu o treime mai mare decat cel al celui mai apropiat chip utilizat pentru terminalele Android, inaintea acestuia aflandu-se totusi chip-ul A8X al iPad Air 2.

In acasta lista apar chip-urile utilizate in terminalele iOS si Android de top disponibile in momentul de fata, insa din pacate nu vedem o comparatie facuta si pentru chip-ul A9X al iPad Pro, plus viitoarele chip-uri Qualcomm Snapdragon 820 sau Mediatek Helios X20.

In ciuda acestui lucru, testul demonstreaza din nou cat de puternic este, per total, chip-ul A9 al companiei Apple, performantele placii grafice oferind cel mai mare spor fata de chip-urile terminalelor Android, asta deoarece in cazul puterii de procesare lucrurile sunt diferite.

Chip-urile Apple au putere de procesare mare in testele single-core, intrecand orice fel de alt chip competitor, insa in testele multi-core, cele care conteaza cu adevarat, chip-ul A9 nu intrece vreun alt chip competitor.

Acestea fiind spuse, per total chip-ul A9 ofera performante mai bune decat chip-urile competitoare, iar de performante s-au dovedit a fi multumiti toti cei care au cumparat cele mai recente iDevice-uri.