Microsoft Surface a depasit iPad in vanzari

Surface depaseste iPadMicrosoft Surface a depasit in vanzari tableta iPad a companiei Apple in luna octombrie a acestui an, iar asta intr-o evolutie destul de neobisnuita a lucrurilor, mai ales ca vorbim despre o tara foarte populara pentru Apple.

Mai exact, Microsoft a depasit Apple in vanzarile online de tablete din luna octombrie in SUA, compania din Redmond lansand atunci Microsoft Surface Pro 4 pe piata, acest eveniment convingand un numar mare de utilizatori sa-i cumpere produsul.

Desi compania Apple a dominat vanzarile online de tablete din SUA pe parcursul intregului an 2015, se poate observa ca vanzarile de tablete iPad au inceput sa scada din luna iulie, in timp ce vanzarile de tablete Surface au inceput sa creasca, evolutia fiind extrem de favorabila pentru Microsoft.

Dupa cum puteti vedea, vanzarile de tablete Microsoft s-au dublat din septembrie si pana in octombrie, in timp ce vanzarile de tablete iPad au scazut la jumatate, semn ca produsele celor de la Apple si-au pierdut din importanta pentru americani dupa aparitia Microsoft Surface Pro 4.

Ca sa fiu complet sincer, modul in care au crescut vanzarile Microsoft si au scazut cele ale Apple este destul de curios pentru ca vorbim despre schimbari radicale in intentiile oamenilor de a cumpara tablete, insa lucrurile sunt complet diferite pentru luna noiembrie, Black Friday fiind de vina.

iPad a fost cel mai vandut produs al unui mare retailer online din SUA cu ocazia Black Friday, asa ca va fi interesant de vazut ce informatii privind vanzarile online de tablete vor fi oferite de catre companiile de analiza in urmatoarele luni, Apple urmand cel mai probabil a isi recuceri pozitia dominanta pe piata.

71 COMENTARII

  1. Ipad air este aceeasi de anul trecut Apple gandindu se ca e mai bine sa de a skip anul asta. Mi se pare normal sa se intample asa!

  2. Normal ca s-au vandut mai multe tablete Surface! De fapt aceasta tableta este un “laptop replacement”. Nu poti compara un Sistem de Operare complex si complet cum este Windows 10, cu un amarat de IOS sau Android. Daca Apple va scoate o tableta cu MacOS atunci va fi o lupta egala si poate ca alta va fi situatia. Noi spunem mereu ca in lupta Android vs IOS sistemul de operare face diferenta, adica IOS-ul este net superior Androidului, acum, trebuie sa recunoastem ca Windows-ul este mult superior IOS-ului, si de aici diferenta in vanzari!

  3. Ma refeream la “noi, cei carora ne este dedicat acest site”, sau “noi cei carora ne plac produsele Apple”. Acum ai inteles? Sau trebuie sa-ti desenez?

  4. Ma refeream strict la stabilitate, iar stabilitatea vine din limitarile de care amintesti. Si ca sa nu crezi ca sunt un creier spalat de Apple, afla ca in mometul de fata folosesc un Galaxy S6 Edge, de care sunt foarte multumit, din toate punctele de vedere. Este foarte rapid, cine spune de “lag” la un astfel de telefon, nu stie ce vorbeste, bateria tine mult mai mult ca la iPhone si pot spune chiar ca este mai frumos decat iPhone 6, 6s, dar asta tine de gusturi.

  5. Ți se pare că Android este instabil? Scrii că folosești un S6 Edge. Ți s-a blocat, a trebuit să îl restartezi, ai avut probleme cu raspunderea la apeluri? Ai avut lag când ai răspuns la apeluri?
    Ce înseamnă pentru tine “stabil”?
    Merci!

  6. Mie mi se pare ca Apple a facut niste mutari destul de proaste. Cel mai bine ar fi fost ca la lansarea Macbookului sa fi scos din vanzare Macbook Air iar acum, in loc sa lanseze iPad Pro mai bine ar fi lansat un laptop 2 in 1. Cred ca ar fi avut mai mult de castigat de pe urma acestor mutari, asa este prea incarcata linia lor de produse si se produce o confuzie intre clienti.

  7. Intrebi de numărul real de unitati vândute, sau cel comunicat de Tim Cock?
    Nu prea are importantă… Important este trendul: scădere pentru iPad È™i crestere pentru Surface. PerformanÈ›a periodica pe care o cer actionarii se măsoară în perioada de 1 an, nu pe 3-10 zile după lansare. Degeaba ai un boom în vânzări după lansare, dacă restul anului nu mai vinzi nimic. L

    Mă surprinzi cum pui problema, având în vedere că ești businessman, după cum pretinzi!

  8. Niciodata! La S6 Edge nu am avut nici o problema! Am renuntat la iPhone din cauza bateriei, al semnalului si a lagului exasperant la raspunsul unui apel. Si daca analizez bine, cred ca ai dreptate si cu stabilitatea sistemului de operare, cred ca aceasta a ramas doar ca un mit!

  9. Din pacate Cook nu e vizionar asa cum era Jobs. Ma asteptam sa scoata o tableta cu macos mult mai repede dupa ce a aparut primul surface. Puteam sa bag mana in foc. Chiar nu pot sa inteleg ce asteapta. Ar sparge piata pentru ca multa lume asteapta asa ceva. Inclusiv cei care spun ca surface e o prostie. Cook asta e atat de prost incat o sa scoata o astfel de tableta abia dupa ce concurenta isi stabilizeaza piata, asa cum o face microsoft acum. Sigur o sa o scoata, dar chiar nu inteleg ce asteapta. Sa mai pacaleasca lumea cu un laptop frumos gen macbook 2015?

  10. Danny, apreciez foarte mult răspunsul tău! Sincer, rar am văzut un comentator care să accepte o altă opinie așa cum ai făcut-o tu.

    Eu am acceptat mereu că iPhone și iOS au fost cele mai bune produse la un moment dat, pentru că au deschis o piață unde nu exista concurență. Normal că dacă alegi singur, nu poți ieși pe locul doi.

    Apple a pornit prima cu un produs revolutionar: iPhone. A alergat câteva sute de metri de una singură, dar a venit concurența din spate, și a depășit Apple.

    Comparat cu iOS, Android era varză murată în 2010: instabil, design anost, greoi. Astăzi, nu mai este așa, Android este foarte evoluat, se adresează unei plaje extinse de consumatori: de la produse ieftine la produse premium. Merge pe mii de configurații hardware, este fff stabil, rata de malware este absolut nesemnificativă, design superb, funcționalități la maxim.

    Nu pot decât să spun “Bravo Google!” È™i să îmi doresc ca È™i Apple să facă aÈ™a ceva…

  11. pai ca business man pui aceeasi categorie de produs cu aceeasi luna de lansare nu? sau poate tu nu esti
    degeaba pui un produs proaspat lansat vs un produs care are vechime deja 1 an

  12. stii ca deja se preconizeaza ca ipad pro s-a vandut mai mult ca toate surface..dar nah este doar internetul si orice poate fi pus sub semnul intrebarii

  13. dar nah unii stau in tara natala si isi fac un business si indura si lupta pt o viata mai buna, altii fug in alta tara pt un trai mai bun dat de altii

  14. pai exact, in octombrie surface abia s-a lansat, iar ipad air 2 are deja 1 an deci marile vanzari s-au produs pt ipad.
    noiembrie s-a lansat ipad pro
    gresesc eu ca nu este chiar corect comparatia? daca se lansa ipad air 3 sau macar ipad pro tot in octombrie atunci da mi se pare fair dar ce zice Viorel mi se pare o aberatie..hai sa comparam iphone 5s cu galaxy s6 😀

  15. Septembrie-Octombrie tot timpul au fost luni cam moarte pt ipad, pt ca ori era event pt noi ipaduri si toata lumea astepta, ori cei care nu au deja asteapta ipad pro
    Octombrie 2015 a fost si va fi luna cea mai buna pt surface ca a fost luna de lansare a surface book si pro4, deci este diferenta de la plus la infinit

  16. Srb, nu poți compara exact două produse așa cum vrei tu, pentru că produsele nu sunt lansate în același timp. Tu nu ești de acord cu ceea ce compar eu, dar ți se pare normal să compari toate vânzările de iPad cu proaspăta Surface :))

    Ți-am scris să analizezi trendul: Surface câștigă teren în ultimele luni, iar iPad pierde; în octombrie, Surface a depășit în vânzări iPadul, iar diferența este semnificativă și abruptă.
    Tu compari vânzările totale, și spui că tot iPadul e mai bun. Clar, pentru că iPadul există de mai mult timp pe piață. Și Dacia a vândut mai multe mașini decât Tesla, dar în 2015,e posibil ca Tesla să fi vândut mai mult decât Dacia.

  17. Ce tot lauzi atat Ipad Pro? am vazut ca la Istyle au adus-o si am zis hai sa vad si eu a8-a minune a lumii.
    Este fix un Ipad mai mare si ATAT! aceiasi interfata..acelasi iOS…acelasi design..nimic in plus..nimic nimic…nu este nimic productiv in tableta aia..este un Ipad Air 2 mai mare si atat!!!!
    Ce poti face pe Air 2 aia poti face si pe Pro si nimic altceva…

    Au avut tot timpul din lume pana sa o lanseze…ar fi putut sa integreze OS de pe Mac si atunci povestea ar fi fost alta…ai fi putut ft frumos sa-i atasezi un mouse prin wireless+tastatura si transformai tableta in laptop insant si era cu adevarat ceva productiv..

    Acum ce poti sa faci? ii atasezi tastatura si? scrii pe facebook cu ea? scrii un fisier Word? ce faci cu tastatura aia? unde e productivitatea? are tastatura? si tabletele Utok la 300 de lei au husa cu tastatura..inseamna ca sunt productive? nu ma intereseaza povestile tale si presupunerile tale ca in iOS 15 tableta aia o sa zboare…tableta este prezenta acum pe piata si este vanduta ca fiind o tableta inlocuitoare de laptop care poate fi folosita intr-un mod productiv…vreau sa vad si eu cum pot fi productiv cu ea..ce pot face cu ea atat de productiv..ACUM..nu peste 5 ani ca presupune srb ca o sa faca nu stiu ce.

  18. scuze cel mai corect fata de un produs este sa fie comparat pe o perioada de 1 an de la lansare. deci in oct 2016 o sa vedem daca cifra de vanzari surface pro 4 va depasi cea ipad air 2

  19. nu laud domne, unii dintre noi chiar nu fac diferenta cand laudam produse sau vorbim strict de vanzari? wtf
    si da ipad pro este un ipad mai mare, dar mai complex, care poate folosi perfect apple pencil, ipad mini sau air pot? smart keyboard? ok sunt chestii banale pt mine sau tine dar pt artisti s-ar putea sa conteze mult acest lucru si nu se stie ce va aducee ios 10 special doar pt ipad pro.
    OSX cu touchscreen bullshiiit , nu ar mai tine bateria la ipad pro 10 ore asta e clar
    sa lasam hybridul la cei de la windows ceea ce este ok

  20. O sa vina ziua in care Apple o sa scoata un hibrid…deja brevete pt asta sunt inregistrare…iar piata usor usor se indreapta spre asta, iar in acel moment tu iti vei schimba parerea la 180 de grade exact cum ai mai facut-o de atatea ori cand Apple a modificat ceva in Iphone-uri.

  21. hmm nu prea cred ca mi-am schimbat pe bune o parere 180 grade si sa nu fi glumit
    Si da este parerea mea, ca Apple vor sa duca iOS cam unde este OSX doar ca este touchscreen dar niciodata hybrid
    Sa nu uitam OSX si windows au decenii in spate pe cand iOS are 8 ani?! si asta mergand pe calea Apple, calea cea lenta
    daca ma uit la windows mobile este si mai rapida calea

  22. Srb, un om de afaceri ca tine ar trebui sa fie mai atent la cuvinte. Altfel, risti sa citesti, dar sa nu intelegi ceea ce scrie. Reciteste:

    “Apple ar urma sa vanda intr-un trimestru fiscal mai multe tablete iPad Pro decat tablete Microsoft Surface vandute de catre compania Microsoft in vreun trimestru fiscal
    Deci se compara vanzari trimestriale de iPad cu vanzari trimestriale de Surface.

    De unde ai inteles tu ca “se preconizeaza ca ipad pro s-a vandut mai mult ca toate surface..”

  23. :))) Oricum, tu vei avea mereu varianta ta; hehehe…
    Zaone a scris clar ca Surface a depasit IPad in ultima luna, si nu a facut nicio observatie despre vanzarile totale de iPad, care oricum va fi cea mai bine vanduta tableta ever. iPad nu poate fi detronata, pentru ca este singura tableta cu iOS.

    Insa in luna analizata, Surface este mai bine vanduta decat iPad, iar tu nu poti accepta asta nici in ruptul capului :))) Tu o tii intr-una cu iPad si iPad :)))
    Esti incorigibil prietene, dar imi place de tine…

  24. Detaliul foarte important care iti scapa este ca pretul mediu de vanzare a tabletelor Surface este cel putin dublu fata de cel al ipadurilor deci nu doar ca a vandut mai mult ci si mult mai scump.

  25. la fel si tu incorigibil, dar cum poti spune ca ipad nu poate fi detronata fiind singura cu iOS cand si iphone este singurul telefon cu iOS si este detronat din 2012 parca in fiecare an de catre android ? 🙂 a daca luam pe model da iphone x este cel mai vandut dar nah

  26. pai ca afacerist nu calculezi lunar omule, doar trimestrial sau anual asa este cinstit sa zici ca un produse este mai vandut ca altul. Nu doar la ora x minu y ziua z ala a vandut mai bine doar ca tocmai atunci a fost lansat.
    Hai sa o lasam asa cum zici si tu om de afaceri ca mine si tu nefiind autmat ca vad altfel lucrurile

  27. Srb, please stop! faci prea multe greseli…
    iPad nu poate fi detronata de alt model de tableta, insa overall, ca pondere a sistemului de operare, iPadul cu iOS este de mult detronata de tabletele cu Android.
    iPhone la fel: nu stiu sa fi fost detronat de un singur model anume cu Android sau cu orice alt sistem de operare concurent, insa overall, ca sistem de operare, iPhone cu iOS este de mult detronat de catre toate telefoanele cu Android.

    Bref: tableta iPad nu are rival in fata oricarui alt model concurent, cel putin pana cand a venit Surface din urma; graficul din articol este concludent: ca tendinta generala, Surface capata teren, in vreme de iPad pierde.

    (Nu ar strica sa ai mai multa rigoare in analiza textului… :))

  28. WTF esti bine? faci o groaza de greseli analizeaza vezi dar nah tu vezi totul din baza consumatorului eu o vad in baza a unui business man si a profitului
    iOS este depasit overall dar tot profitul iOS se duce catre doar un brand-Apple
    Surface e ok acuma tocmai a fost lansat etc dar o sa se stinga usor usor ca si ipad pt ca sunt deviceuri ce nu necesita schimbare la 1 an sau chiar nici 2 ani de zile

  29. Si opreste-te sa te simti parintele meu cu sfaturi ca devii putin penibil. Ramai in tara unde ai fugit sa iti dea altii de mancare pe cand romanii adevarati au ramas sa mai contribuie la sanatatea si PIB tarii asteia. Eu zic sa intri pe forumurile tarii de unde te afli ok ? 🙂 best of luck

  30. “Best of luck?” :)))

    Când nu faci față unei discuÈ›ii… propui celuilalt să iasă din decor :))
    “Ia-È›i jucariile È™i du-te la tine acasă, Viorel! Eu nu vreau să mă mai joc cu tine, pentru că mereu pierd!”

    Srb, lumea caută oportunități pentru maximizarea beneficiului personal. Cei care pot beneficia de asemenea oportunități sunt oameni de succes.
    Eu mă consider un om modest, spre deosebire de tine 🙂 Nu am Rolex (nici nu îmi trebuie), iar eu nu judec oamenii după ce telefoane au, așa cum o faci tu, Mr Biznismen.

  31. Chiar te rog frumos să îmi spui ce greÈ™eli fac eu! Mi-ai face un mare bine… Eu È›i-am scris că faci greÈ™eli de judecată, că de greÈ™elile tale de scriere nu mai spun nimic :)))

  32. te sarut pe non portofel pt mine sunt acceosrii si nu jucarele ca pt tine
    Si ce treaba are ca mie imi place si imi permit calitatea cu faptul ca androisitii vin pe site dedicat brand Apple si iau la caterinca absolut orice legat de aceasta companie. Un om modest si MATUR isi vede de treaba lui si intra doar acolo unde il intereseaza 🙂
    Te sarut si somn usor si chiar sunt curios daca eu judec oamenii dupa ce accesorii au? cum as putea sa stiu asta fara sa ii cunosc macar personal smart man?
    Hai ca o lungim iar, tu si prietenul tau ar fi bine daca sunteti maturi sa ramaneti acolo unde va este interesul adica android/samsung etc
    Imi cer scuze nu vroiam sa sune ca un sfat

  33. sunt pe un forum nu scriu tot timpul de pe un laptop sau calc si automat mai exista greseli, dar un om destept ar fi putut anticipa acest lucru

  34. Citez: “Un om modest si MATUR isi vede de treaba lui si intra doar acolo unde il intereseaza 🙂 ” , ” tu si prietenul tau ar fi bine daca sunteti maturi sa ramaneti acolo unde va este interesul adica android/samsung etc ”

    Asta iti zice tie srb pe idevice…intre timp acelasi srb pe alt site la un articol legat in totalitate 100% legat de Samsung(poza atasata)

    Acum o luna jumate srb, iti povestea tie aici pe forum cat de smecher e el si cum arde el statul la taxe si ce baiat destept e el..astazi srb este un mare patriot si reuseste sa sustina intreaga economie a tarii prin cheltuielile pe care el le face.

    Realitatea este ca tot ce are defapt este ca are o imaginatie bogata si o gura mare care din 3 comentarii 2 sunt minciuni, iar odata la 5 comentarii simte nevoia sa se laude si sa minta nu stiu pe cine despre cat de bogat e el, asta in conditiile in care nimeni nu-l intreaba si pe nimeni nu intereseaza( un fel de Andrei Versace varianta idevice).

    In momentul in care minciunile incep sa se incurce intre ele, are 2 solutii de a iesii din situatia penibila in care ajunge de fiecare data:
    1. Iesi de pe idevice..du-te si comenteaza in alta parte.
    2. Incepe sa se dea in spectacol ca si cum o da la caterinca si ca tot ce face el e pt amuzament.

  35. Unu
    Mai schimba ÅŸi tu placa “te sarut pe X sau Y”. Sincer… nu e bărbătesc. Eu văd iDevice ca pe un site de tehnologie, È™i atâta timp cât sunt o mulÈ›ime de articole despre Android, Google, Samsung, HTC, etc, iDevice nu est dededicat exclusiv Apple. ÃŽn plus, e problema mea ce citesc în timpul meu liber.

    Doi
    Dacă dai lecții despre maturitate, citește comentariu lui George. Tu însuți intri pe site-uri și comentezi la articole despre Samsung, dar cu mine ești lup moralist. Măcar fă un efort să scrii corect în engleză :)) Este un minim necesar pentru un businessman, așa cum pretinzi că ești.

    Trei
    Sunt articole pe idevice la care ai comentat cu nonÈ™alanță că “măcar săracii au dreptul să comenteze”, È™i altele similare. Tu eÈ™ti bogatul cu Rolex, cu firmă de construcÈ›ii :))

  36. Thanks George! AÈ™a e… Srb mi-a scris atunci (chipurile) despre ceea ce scria în ultimul raport primit de la avocatul său, referitor la situaÈ›ia patrimonială a societăţii lui de construcÈ›ii. Am căutat informatiile respective, È™i aparÈ›ineau unei societăți de construcÈ›ii falimentare, la momentul 31 decembrie 2013! Deci în 2015, el avea “ultimul” raport referitor la situaÈ›ia din 2013 :))) InformaÈ›ii din astea găseÈ™ti pe mfinante punct ro, sau alte site-uri.
    Și cică îl știe pe seful de la ANAF!! Îți dai seama ce om de valoare e??? Și cât de matur e dacă scrie din astea pe un site :)))

    Eu îl accept așa cum e: un lăudaros incurabil 🙂

  37. ce nu scriu bine in engleza dragule? sau poate nu o intelegi tu bine
    ok am inteles esti genul de om frustrat, ce rost are sa mai comentam cand tu o iei cu pasul 1 2 si 3 ca la gradinita.
    Te rog ramai cu problemele tale si imaginatia ta bogata, ca pt mine esti omul care tresare cand spun Apple e the best…get a doctor
    Nu inteleg in tara unde ai fugit nu ai in limba lor natala site gen idevice ? Sau zaone, un roman, are un site mai bun ? Cetatenii de acolo nu sunt competitivi?

  38. Srb, deja o dai in jigniri, si imi pierd vremea cu tine. Inca odata iti spun vorba aia: nu incerca sa inveti porcul sa cante, pentru ca iti pierzi vremea, iar porcul se enerveaza :)))

    Ca sa te lamuresc:
    – site-ul lui zaone este cel mai bun, pentru ceea ce am eu nevoie. Pacat ca mai vad comentarii ca a le tale; nu zic, nu pari un tip rau, doar ca ai si tu defectele tale, dar iarasi: nu iti mai spun nimic, pentru ca imi pierd vremea, si tu te enervezi (vezi explicatia mai sus) :)))

    – da, scrii intr-o engleza defectouasa, care ar face de rusine si un elev de clasa a X-a: cu multe greseli de exprimare, de ortografie, de vocabular, etc.
    Nu sunt eu in masura sa te corectez, si nici nu o voi face, doar iti spun asta ca sa iti fac tie un bine…
    Exemple:
    – “get a doctor” = ia un doctor; sa il iau pentru ce?)
    – “best of luck” = cel mai bun al norocului; sincer; nu am auzit in nicio limba exprimarea asta, etc)
    – “i dont refer to concepts..but to rumor and like we have the design
    since January (so with 9 months ahead) for the iphone 6 design that come true, now this” NO COMMENT :)))))

  39. Srb, tu esti om de afaceri, asa cum sunt eu popa. Tu nu poti fi decat fiul vreunui om de afaceri, in cel mai bun caz. Lasa-te de comentarii despre afaceri, ca pur si simplu gresesti, si te faci de ras :)))
    Cu toata sinceritatea, iti spun ca iti citesc comentariile pentru amuzament :)))

  40. cu toata sinceritatea iti spun ca pt mine toti utilizatorii mai putin zaone nu va cunosc si nu dau doi bani pe voi, pt ca pur si simplu nu va cunosc.
    dar a mai zis cineva care nu ma credea anumite lucruri si printr-un mail i-am demonstrat multe, dar nah acuma sunt persoana publica pe idevice mai mult decat trebuie, asa ca lasa-ti frustrarile ca poate esti popa si te uiti in buzunar la fiecare achizitie sa fii sigur ca e calitate-pret cel mai bun, ca nah iti dai tot salariu pe el si trebuie sa fii sigur ca merita.
    Deci hai ramai acolo cu oamenii tai noi, si pt mine om de afaceri este Tiriac de ex, adica ala a dus totul la nivel global, eu sunt un simplu patron de o firma in tara Rom si am contracte doar in Buc si in predeal, deci nu ma consider dupa standardele mele OM DE AFACERI. Tiriac e the best ca sa stii si tu in caz ca te intreba cei de acolo daca ai in tara natala numai tigani, sa le spui de acest om
    Te SARUT BARBATESTE !!

  41. Nu vezi ba ca fara sa va cunosc si ma urmariti peste tot ca un idol..nu conteaza ce am facut pt asta, este pur si simplu puterea mea personala de a atrage oameni alaturi de mine (fiind ei prieteni sau dusmani). Chiar is online virtual
    IM GOD

  42. Sa intelegem ca esti om matur si Predatorul este numele tau de familie sau esti copil si ti-ai pus nick dupa filmul predatorul? sau esti frustrat si iti place ce reprezinta predator si macar online te face sa te simti puternic?
    TE SARUT

  43. stai calm ca troleaza pe acel site nu doar legat de samsung ci absolut la orice articol, intel samsung android, jocuri orice
    Macar e om cu coloana si nu face discriminari :D:D:D ii troleaza pe toti

  44. probabil face frauda, pana la urma daca are companie face si se baga in orice vrea el, mai ales daca nu are familie il doare la basca. i-am cerut pe mail privat niste info sa vad ce are sa imi zica, altui user de aici i-a oferit in private si intr-adevar are cam tot ce este,dar din moment ce nu il cunosc nici pe acel user nu pot avea incredere, acuma vreau sa vad mai complex pe mail atasat numele din buletin in legatura cu compania si SS de la masina etc si macar daca are vreun produs Apple
    Macar sa stiu daca mai are rost sa stau de vorba cu el in privat sau nu.

  45. te rog sa imi trimit ce te-am rugat, din moment ce ai creat un precedent fii om odata . Promit ca nu dau detalii, ti-am trimis si eu atasat CI ca sa poti face plangere in caz ca dau info personale in mediul public fara aprobarea ta, dar te rog macar pt mine, nu ma intereseaza ce are de zis Viorel sau cu cine mai faci glume SAU te certi.
    Multumesc mult

  46. Am ales Predatorul pentru originalitate. Sunt suficient de matur cat sa cred ca numele pe care oamenii si le aleg pe net nu au nicio corelatie cu ceea ce sunt acei oameni in lumea reala. Tu poti face diferenta asta?
    Ce legatura are numele meu Predatorul cu ceea ce scriu eu? Tu ce treaba ai cu Srb Srb?

    PS: ma dezgusti cu “te sarut”. Este atitudine de barbat caruia ii plac barbatii… Sincer, cu prietenie iti recomand sa te dezobisnuiesti de vorbele astea; nu fac cinste unui barbat adevarat. Uneori, ceea ce scrii reflecta mai multe despre tine decat ceea ce vrei tu sa pari…

  47. Vorbeste cu unul dintre prietenii tai care este psiholog… Aia cu nasul rosu de la circ nu sunt idoli, ci mascarici la care oamenii se uita pentru amuzament.
    PS: se scrie “I’m God”, sau “I am God”

  48. ESTI ORIGINAL, Se pare ca cineva nu isi iubeste nici macar propriul nume, are nevoie de “some originality” in his virtual life, e normal pt cineva ca tine
    Serbeste prescrtare de la Serban, smart man
    Tati, daca observi, iti zic in mare parte doar tie te sarut, pt mine aici conteaza nu conteaza imaginea pe care o am, dar pt tine este invers, vrei si probabil pt multi, un mascul feroce, inteligent, virtual.
    Chiar ca esti robot

  49. Srb, putin imi pasa ce inseamna prescurtarea asta… Eu am pretentia sa conversez cu oameni inteligenti. Putin imi pasa de ferocitatea ta :)) Demonstreaza ca esti inteligent pentru a avea conversatii inteligente.

    Eu nu am nevoie sa strang bani pentru orice 7, pentru ca mi-l permit oricand. Poate tu – mare patron de firma falimentara – ai nevoie de economii, insa eu nu.

    Ma opresc din conversatia asta, pentru ca fac poluare pe site-ul lui zaone, si este nedrept fata de el. Deja am deviat puternic de la topic, si imi cer scuze daca am gresit.
    Ramai cu bine, bogatule! Ai inceput sa ma jignesti, si imi pierd vremea cu tine.

  50. pai vad ca te conversezi cu mine, in acelasi timp tot tu spui ca sunt retard si prost si nu stiu sa leg doua cuvinte, common….cat timp o mai tii asa? nu ai alta treaba de facut? ca doar banuiesc ca muncesti ca primesti ordine, nu ai timp ca mine sa discuti cu oricine si sa trolezi scolareii.Pai mai vezi firma falimentara in ce stadiu e, poate are angajati, poate a primit toate datoriile , poate are proiecte noi pt care oamenii lucreaza si au loc de munca
    Dar nah tu esti in rutina zilnica, ai ajuns sa fugi de acasa ca sa iti ofere altii un trai decent si te oftici ca altii o duc mai bine, ca de ex Apple.Pe mine ma ataci pe apple ataci este clara frustrarea. Altii fac bani iar tu cu toata munca nu prea. Dar sanatosi sa fim mental si organic
    Te rog nu iti mai pierde vremea cu mine, ai lucruri mai bune de facut
    Eu nu vin aici sa am conversatii mature sau constructive intr-o lume complet virtuala unde eu nu am niciun castig, vin aici sa aplaud Apple cum fac bani si produse si sa ii trolezi pe cei ce au ceva impotriva lor
    Dar stai, poate si cu asta glumesc, sau poate nu, think about it
    Am glumit scuze, hmm chiar crezi ca imi cer scuze? hai ca imi cer scuze, dar oare in sinea mea chiar imi cer scuze sau vreau doar prin niste cuvinte aruncate sa te fac sa te simti mai bine ?!