Un Apple Store a fost inchis din cauza unei amenintari cu bomba

Apple Store furt gift cardsApple Store Tokyo a fost inchis in cursul acestei zile dupa ce o amenintare cu bomba a fost facuta printr-o scrisoare trimisa magazinului de catre o persoana necunoscuta, magazinul fiind inchis imediat dupa primirea scrisorii.

Politia din Tokyo a luat scrisoarea foarte in serios, astfel ca a cercetat intregul magazin Apple pentru a vedea daca vreun pachet cu explozibil a fost amplasat in interiorul sau, insa desigur ca nu a gasit nimic care ar fi putut pune in pericol viata vreunui angajat sau client.

Apple programase un eveniment in cursul zilei de ieri in respectivul Apple Store, iar scrisoarea sugera faptul ca o bomba va exploda in locatie daca avel eveniment va avea loc, asa ca Apple nu a dorit sa riste viata cuiva si a anuntat imediat autoritatile.

Din cauza acestui incident, Apple Store Ginza din Tokyo a fost inchis timp de o ora pentru a se verifica daca in interiorul sau se poate desfasura vreo activitate in siguranta, compania Apple preferand sa nu riste viata cuiva pentru a demonstra ca nu poate fi intimidata.

At 8 a.m. JST on Sunday, Dec. 6, 2015, the Apple Inc. outlet store was preparing for a scheduled event in the Ginza district. A few hours after opening, the store received a letter claiming the writer would blow up the store if the event, scheduled for the same day, was not canceled.

Scrisoarea a fost scrisa de mana de catre persoana care a dorit sa dovedeasca lumii ca o amenintare de acest gen poate bloca activitatea unui Apple Store si exista sanse foarte mari ca ea sa fie descoperita in perioada imediat urmatoare.