Tim Cook despre design-ul carcasei cu cocoasa a Apple

16

Smart Battery Case albastraMarti compania Apple a lansat Smart Battery Case, o carcasa cu baterie externa care este cel mai urat produs Apple lansat in ultimii ani si desigur ca a fost intens ironizata de catre foarte multi dintre fanii sau criticii sai de pe intregul glob.

Pentru ca acest produs are parte de atat de multe critici, Tim Cook a explicat filosofia din spatele crearii sale, el sustinand ca Smart Battery Case a fost creata pentru persoanele care nu au zilnic la dispozitie o sursa de energie pentru a-si incarca iPhone-urile.

Tim Cook spune ca aceasta carcasa este ideala pentru cei care sunt plecati intr-o calatorie si nu-si pot reincarca bateria iPhone-urilor peste noapte, Smart Battery Case fiind o solutie ideala pentru a continua sa foloseasca iPhone-ul chiar si atunci cand sunt departe de casa.

if you’re charging your phone every day, you probably don’t need this at all. But if you’re out hiking and you go on overnight trips… it’s kind of nice to have.

Pe de alta parte, Tim Cook sustine ca ideea de a introduce o cocoasa intr-o carcasa cu bateri externa are la baza ideea de a introduce sau scoate mai usor un iPhone din aceasta carcasa, el afirmand ca restul produselor fac aceasta procedura foarte dificila.

Spunand ca Smart Battery Case nu are o cocoasa, Tim Cook afirma ca de fapt acest design este o inovatie a inginerilor si designerilor care au creat carcasa, lucru pe care probabil doar el il crede, impreuna cu unii fani inraiti ai companiei Apple.

As you probably know from being a user of this now. one of the real insights here is, have you ever used other cases and tried to get them on?” If you make this solid all the way across, In order to get it on, you’d find it very difficult to get it on and off. So the guys had this great insight to put the bend in along with making it a smart case. Cook explained. You know, I probably wouldn’t call it ‘the hump.

Pe de alta parte, unul dintre vicepresedintii diviziei de inginerie din cadrul Apple a afirmat foarte simplu ca atunci cand ai nevoie de un asemenea produs, il folosesti indiferent cum arata si aici are foarte mare dreptate, iar Tim Cook ar fi trebuit sa se rezume doar la atat.

Voi ce parere aveti despre afirmatiile lui Tim Cook ?