Downgrade iOS 9.2 la iOS 9.1

Downgrade iOS 9.2 la iOS 9.1Desi iOS 9.2 a fost lansat aseara pentru toti posesorii de iPhone, iPad si iPod Touch-uri de pe planeta, compania Apple inca nu a blocat posibilitatea de a face downgrade la iOS 9.1, asta in cazul in care nu sunteti in vreun fel multumit de ceea ce are de oferit iOS 9.2.

Downgrade iOS 9.2 la iOS 9.1 puteti face in momentul de fata fara probleme pe orice fel de calculator, compania Apple semnand in continuare SHSH-uri pentru instalarea ambelor versiuni ale sistemului de operare iOS, procedura in sine durand maxim 10 minute.

Downgrade iOS 9.2 la iOS 9.1 poate fi facut doar pentru o perioada limitata de timp, compania Apple oferind in general 1 saptamana pentru indecisi sa aleaga una dintre versiunile de iOS oferite public, asa ca nu stati prea mult pe ganduri daca nu va place iOS 9.2.

Downgrade iOS 9.2 la iOS 9.1

Inainte de downgrade iOS 9.2 la iOS 9.1 va recomand sa faceti un backup la iPhone, iPad si iPod Touch-urilor voastre folosind iCloud sau iTunes, astfel ca datele vor fi protejate, insa acel backup nu va putea fi utilizat in iOS 9.1, ci doar daca veti reveni la un moment dat la o versiune a iOS 9 mai mare sau egala cu iOS 9.2.

Pentru a face downgrade iOS 9.2 la iOS 9.1 trebuie sa urmati pasii de mai jos :

  1. Descarcati iOS 9.1.
  2. Conectați iPhone, iPad si iPod Touch-ul la calculatorul vostru și deschideți iTunes.
  3. Introduceți dispozitivul in DFU Mode urmand acesti pași: apăsați simultan butoanele Home și Lock timp de 10 secunde, eliberați butonul Lock și țineti apăsat doar butonul Home până când iTunes va recunoaște dispozitivul, chiar dacă ecranul rămâne stins.
  4. Tinand apasata tasta Shift a tastaturii(Windows) sau alt + Option(Mac), apasati butonul Check for Update al iTunes și programul va instala versiunea aleasă de către voi in terminalele voastre.
  5. In cazul in care optiunea 4 nu functioneaza, utilizati butonul Restore si procedura ar trebui sa functioneze.

Dupa urmarea acestei proceduri de downgrade iOS 9.2 la iOS 9.1 veti avea cea din urma versiune a sistemului de operare instalata in terminalele voastre.

Daca aveti iPhone 5, iPhone 4S, iPad 2 sau iPad 3 puteti face downgrade iOS 9.x la iOS 8.4.1.