O pagina web transforma iPhone 6S intr-un cantar

cantar 3D Touch pagina web iPhone 6SImplementarea 3D Touch in iPhone 6S si iPhone 6S Plus i-a lasat pe foarte multi cu intrebarea daca nu cumva terminalele pot fi transformate in cantare digitale multumita faptului ca acest sistem detecteaza nivelul de presiune aplicat asupra ecranelor.

Raspunsul a venit acum cateva saptamani cand a fost prezentata prima aplicatie care transforma iPhone 6S intr-un cantar, iar acum avem disponibila o implementare diferita, dar care este accesibila oricarui posesor al unui terminal ce are modului Touch Engine implementat in dispozitivul sau.

Mai exact, vorbim despre aceasta pagina web in care orice posesor al iPhone 6S si iPhone 6S Plus poate cantari obiecte ce au o greutate de maxim 385 de grame, iar dupa cum puteti vedea in imaginea de mai sus, mai mult de atat nu am putut sa inregistrez.

Avand in vedere limita de gramaj impusa de catre creatia dezvoltatorului, veti putea cantari pe ecranele iPhone 6S si iPhone 6S Plus doar obiecte de mici dimensiuni, aproape indiferent de natura lor, plasarea in centrul ecranului fiind esentiala pentru o cantarire exacta.

Toata creatia are la baza JavaScript pentru a permite utilizarea 3D Touch in vederea cantaririi de obiecte, astfel ca nu este nevoie de instalarea vreunei aplicatii din App Store, simpla accesare a website-ului facand posibila cantarirea imediata a obiectelor mici.

Va recomand sa incercati acest cantari web digital pe ale voastre terminale iPhone 6S si iPhone 6S Plus si sunt curios sa aflu ce parere aveti despre proiect, codul sau sursa fiind disponibil in aceasta pagina.