Smart Battery Case – dezasamblarea si singurul lucru care imi place la ea

10

Smart Battery Case dezasamblataSmart Battery Case este o carcasa cu baterie externa dezvoltata de catre compania Apple, ea fiind criticata in intreaga lume deoarece are un design urat, neobisnuit pentru Apple, insa are si o parte inteligenta care trebuie laudata fara niciun fel de retinere.

Inainte sa ajungem acolo, Smart Battery Case a fost dezasamblata de catre cei de la iFixit, iar in interiorul sau regasim o baterie de 1877 mAh care este capabila sa incarce in totalitate un iPhone 6 sau un iPhone 6S daca nu este folosit in timpul incarcarii.

In ceea ce priveste materialele utilizate, Smart Battery Case este facuta dintr-un plastic dur care este acoperit cu silicon, astfel ca ea este capabila sa protejeze terminalele de eventualele accidente, insa nici bateria nu va suferi un impact major intr-o asemenea situatie.

Trecand acum la partea care imi place, Smart Battery Case este capabila sa afiseze in LockScreen si Notifications Center informatii privind nivelul sau de incarcare, astfel ca utilizatorii vor sti mereu exact pe ce procent de energie din bateria sa se pot baza.

informatii energie Smart Battery Case

Dupa cum puteti vedea in imaginile acestui articol, dupa instalarea Smart Battery Case pe terminalul vostru, veti vedea automat in Notifications Center si LockScreen informatii privind invelul de incarcare al bateriei, functia fiind implementata inca din iOS 9.1.

In aceeasi idee, este necesar sa aveti macar iOS 9.1 instalat in dispozitivele voastre pentru a putea folosi Smart Battery Case, deci daca va ganditi sa cumparati acest produs de la Apple, este bine sa faceti actualizarea din timp, inainte ca semnarea de SHSH-uri sa fie blocate.

informatii energie Smart Battery Case 1

In concluzie, Smart Battery Case este o carcasa urata, dar care are o functie ce se va dovedi a fi extrem de importanta in viitor, daca Apple le va permite si altor producatori de accesorii sa o foloseasca.