Prima Pagina Facebook Facebook dezactiveaza o functie esentiala a aplicatiei

Facebook dezactiveaza o functie esentiala a aplicatiei

facebook dezactivare sincronizare pozeFacebook va dezactiva sincronizarea automata de poze din iPhone, iPad si iPod Touch-urile utilizatorilor incepand din cursul anului viitor, compania americana sugerandu-le subtil utilizatorilor sa faca trecerea spre aplicatia Moments.

Incepand de anul viitor doar aplicatia Moments va permite sincronizarea automata a pozelor din iPhone, iPad sau iPod Touch-uri si celebra retea de socializare, aplicatia standard a companiei urmand a ramane fara aceasta functie oferita de ani si ani de zile.

Folosind aceasta functie, utilizatorii pot salva automat in serverele Facebook toate pozele inregistrate cu iPhone, iPad si iPod Touch-urile proprii, ele fiind salvate intr-un album privat din care ele pot fi ulterior editate sau partajate cu oricine sau numai cu anumiti prieteni apropiati.

Fortarea utilizatorilor de a renunta la aplicatia standard Facebook in favoarea unei alte aplicatii, Moments in acest caz, nu este o tactica noua pentru Facebook, compania obligandu-si in trecut utilizatorii sa foloseasca aplicatia Messenger pentru a discuta cu prietenii din reteaua de socializare.

Facebook Moments

Aplicatia Moments a fost lansata cu multe luni in urma de catre cei de la Facebook, ea fiind gandita pentru a ajuta utilizatorii sa descopere mult mai usor poze inregistrate in momente importante din viata lor, totul avand la baza un software special creat de Facebook.

Aplicatia incarca toate pozele din iDevice-uri in reteaua Facebook, le analiza si in baza unei analize faciale, afisa acele poze tuturor celor care apareau in ele, indiferent ce cont aveau si indiferent de la cine au fost publicate pozele, ideea fiind de a descoperi mai usor poze cu noi inregistrate in anumite momente.

Acum Moments va deveni aplicatia standard pentru incarcarea automata de poze din iDevice-uri in Facebook, dar numai pentru aceasta functionalitate deoarece utilizatorii vor putea incarca manual in continuare pozele si clipurile video in Facebook folosind aplicatia standard.

Acestea fiind spuse, ce parere aveti despre aceasta noua schimbare radicala facuta de catre compania Facebook pentru utilizatorii sai.

  • Jayson Cirin

    Credeam ca nu mai poti da “Like” 😂

  • Ionel Aviatorul

    😂😂😂

  • bacelliviu

    :-)))) ‘facebook dezactiveaza optiunea de a posta kkturi pe toti peretii. Incepand din 2016 utilizatorii vor putea vedea kkturile postate doar la ei pe perete sau si nu o sa va vina sa credeti in wc’. Asta inseamna ca va trebui sa trecem afara sau printrun pub sa bem o bere ori sa ne uitam si noi la un film la cinema . O viata amara

  • Pingback: Facebook Photo Sync a fost dezactivat | iDevice.ro()