FACIE – o aplicatie ideala pentru selfie-uri si modificarea pozelor

FACIE

FACIE este o aplicatie despre care, probabil, multi dintre voi nu au auzit, insa cu ajutorul sau puteti inregistra selfie-uri, autoportrete, in cateva secunde si le puteti transforma in poze grozave.

Aplicatia a fost pentru o buna perioada de timp pe prima pozitie in topul celor mai cumparate aplicatii din App Store Romania, deci cateva sute sau poate chiar mii de persoane au considerat-o suficient interesanta, ceea ce aduce ea inedit fata de alte aplicatii similare este posibilitatea de a aplica o serie de filtre gandite pentru a imbuantati culoarea pielii a ochilor si nu doar atat.

FACIE IS A FAST AND FUN WAY TO SHARE EXQUISITE SELFIES AND PORTRAITS WITH THE WORLD.  WE CREATED A UNIQUE COLLECTION OF POWERFUL FILTERS AND TOOLS, ENTIRELY DESIGNED TO BRING SELFIES TO PERFECTION IN SECONDS. MIX THE MAGICAL FACE FILTERS TOGETHER AND ACHIEVE THE LOOK YOU WANT. APPLY DIFFERENT COMBINATIONS OF FILTERS FOR EACH FACE IN THE PICTURE!

Practic folosind FACIE poti inregistra un selfie folosind camera frontala a terminalului iPhone, iar cu ajutorul filtrelor disponibile in ea poti modifica acea poza pentru a o face cat se poate de interesanta pentru prietenii catre care doriti sa o trimiteti.

Toata “magia” aplicatiei FACIE sta in filtrele special create de catre dezvoltatori pentru ea, astfel ca veti putea modifica o poza intr-un asemenea mod incat va puteti transforma aproape in totalitate fata pentru a face poza extrem de atractiva pentru oricine o va vedea.

  • The PURE SKIN Filter gives a uniform color and smooth texture to your skin, removes imperfections and shiny areas. All this, in one tap.
  • The LEAN FACE Filter is breathtaking. Press it for a natural leaner look, just enough for a great feeling.
  • The FRESH EYES Filter is a must. Makes eye bags and wrinkles under the eyes disappear. Just like a great concealer.
  • The DIVINE LIGHT Filter shines a gentle pleasant light on your face and removes unwanted shadows.
  • The CRISP DETAILS Filter emphasizes eyes and mouth details for a sharp and neat look.
  • Add gorgeous colors to your selfies with FACIE’s Face Friendly Color filters:SUNSHINE, SAND, BLUE PEACH, B&W, VIOLET RISE, GOLDEN BROWN.
  • FACIE’s Color filters smartly adapt to skin tones and luminosity of the faces in the picture.
  • FACIE also contains a set of smart Face Friendly adjustment tools including contrast and sharpness enhancement.

FACIE este disponibila pentru DESCARCARE din App Store intr-un format compatibil cu iPhone si iPod Touch la pret redus cu 1 euro fata de cel normal.