Facebook a dezactivat functia de sincronizare de poze

Facebook Photo Sync a fost dezactivat de catre compania FAcebook incepand de zilele trecute, utilizatorii care se bazau pe ea pentru sincronizarea automata a pozelor din terminale cu Facebook fiind obligati sa utilizeze aplicatia Facebook Moments in acest scop.

Facebook loialitate utilizatoriFacebook a dezactivat ieri una dintre functiile esentiale ale aplicatiei Facebook pentru iPhone si iPad, utilizatorii din lumea intreaga fiind avertizati in prealabil despre aceasta schimbare cu cateva luni in urma.

V-am spus atunci ca functia Facebook Photo Sync va fi dezactivata de catre compania Facebook, ea permitand sincronizarea automata a pozelor din terminalele noastre cu reteaua de socializare, sistemul nemaifiind incepand de ieri disponibil pentru lumea intreaga.

Compania Facebook obliga acum utilizatorii sa foloseasca aplicatia Facebook Moments pentru a beneficia de aceasta functionalitate, asa ca daca aveati nevoie de ea si o foloseati in trecut, ei bine va trebui sa faceti trecerea catre acea aplicatie disponibila in App Store de ceva vreme.

Schimbarea face parte dintr-o strategie mai veche a celor de la Facebook de a obliga utilizatorii sa foloseasca tot mai multe aplicatii separate in locul uneia care sa ofere functionalitate universala si v-am explicat atunci cum puteti utiliza Facebook Moments pentru sincronizarea automata a pozelor.