Acasă Facebook Facebook a dezactivat functia de sincronizare de poze

Facebook a dezactivat functia de sincronizare de poze

Facebook Photo Sync a fost dezactivat de catre compania FAcebook incepand de zilele trecute, utilizatorii care se bazau pe ea pentru sincronizarea automata a pozelor din terminale cu Facebook fiind obligati sa utilizeze aplicatia Facebook Moments in acest scop.

2

Facebook loialitate utilizatoriFacebook a dezactivat ieri una dintre functiile esentiale ale aplicatiei Facebook pentru iPhone si iPad, utilizatorii din lumea intreaga fiind avertizati in prealabil despre aceasta schimbare cu cateva luni in urma.


Adaugă iDevice.ro ca sursă preferată în Google

V-am spus atunci ca functia Facebook Photo Sync va fi dezactivata de catre compania Facebook, ea permitand sincronizarea automata a pozelor din terminalele noastre cu reteaua de socializare, sistemul nemaifiind incepand de ieri disponibil pentru lumea intreaga.


Compania Facebook obliga acum utilizatorii sa foloseasca aplicatia Facebook Moments pentru a beneficia de aceasta functionalitate, asa ca daca aveati nevoie de ea si o foloseati in trecut, ei bine va trebui sa faceti trecerea catre acea aplicatie disponibila in App Store de ceva vreme.


Schimbarea face parte dintr-o strategie mai veche a celor de la Facebook de a obliga utilizatorii sa foloseasca tot mai multe aplicatii separate in locul uneia care sa ofere functionalitate universala si v-am explicat atunci cum puteti utiliza Facebook Moments pentru sincronizarea automata a pozelor.


2 COMENTARII