Apple ofera Apple Music gratuit angajatilor

Apple Music gratuitApple le ofera Apple Music gratuit angajatilor din Apple Store-urile din intreaga lume, compania americana incercand prin aceasta actiune sa-si incurajeze personalul sa promoveze serviciul clientilor sau prietenilor.

Anuntul privind oferirea acestei gratuitati a fost facut de catre vicepresedintele senior Apple, Eddy Cue, acesta trimitand un mesaj video intern pentru angajati prin care ii anunta despre gratuitate, acestia primind si un cod promotional pe care il pot folosi pentru a-si activa promotia.

Apple le-a oferit saptamana trecuta angajatilor casti urBeats ca si cadou de Craciun, asa ca 9 luni de abonament Apple Music gratuit este o completare normala pentru un cadou care cu siguranta a adus foarte multa bucurie in inimile multor angajati ai celor din Cupertino.

Combinand valorile celor doua cadouri oferite de catre compania Apple, ajungem la un total de peste 300 de dolari in produse oferite cadou de catre compania Apple angajatilor pentru Craciun, acesta fiind unul dintre cele mai generoase cadouri oferite de catre Apple de-a lungul anilor.

Acestea fiind spuse, Apple a avut un an fiscal 2015 extrem de bun, cel mai bun de pana acum, iar pentru a-si rasplati angajatii care au ajutat-o sa obtina aceste performante, ea le ofera cadouri pe masura.