Apple le cere dezvoltatorilor sa implementeze 3D Touch in aplicatii

apple incurajare 3D TouchPrintr-un email trimis in cursul acestei zeri, compania Apple le cere dezvoltatorilor sa implementeze 3D Touch in aplicatiile pentru iOS disponibile in App Store, acestia din urma fiind destul de reticenti in a oferi noua functionalitate.

3D Touch a fost implementat impreuna cu iOS 9 in iPhone 6S si iPhone 6S Plus, compania Apple oferindu-le acestor terminale o functionalitate noua care avea menirea de a motiva utilizatorii sa cumpere dispozitivele, insa ea este lipsita de suportul dezvoltatorilor de aplicatii.

3D Touch are un potential enorm, insa fara implementare in aplicatiile terte disponibile in App Store, el este lipsit de utilitate, iar compania Apple incearca sa motiveze dezvoltatorii sa le ofere mai multa functionalitate utilizatorilor de iDevice-uri compatibile cu acest sistem.

Apple le recomanda dezvoltatorilor de aplicatii sa verifice toate materialele care le sunt puse la dispozitie prin intermediul portalului dedicat lor in website-ul companiei americane, insa e greu de crezut ca foarte multi se vor grabi sa implementeze 3D Touch in aplicatii.

Acest email demonstreaza ca Apple este nemultumita de modul in care dezvoltatorii de aplciatii implementeaza suport pentru 3D Touch in titlurile disponibile in App Store in momentul de fata, asa ca nu m-as astepta ca un numar tot mai mare de aplicatii sa ofere acest suport.