Un candidat la presedintia SUA ataca Apple Watch

Jeb Bush Apple WatchJeb Bush este unul dintre candidatii republicati pentru castigarea functiei de presedinte al SUA, iar intr-un interviu acordat recent el a criticat Apple Watch-ul companiei Apple, desi il foloseste in mod constant.

La inceputul anului Jeb Bush lauda Apple Watch si functiile sale biometrice, insa acum lucrurile s-au schimbat complet, el sustinand ca smartwatch-ul celor din Cupertino nu este la fel de intuitiv precum alte wearable-uri disponibile in momentul de fata pe piata de la alte companii.

Conform lui Jeb Bush, Apple Watch are nevoie de ceva mai multa atentie pentru a fi setat corect si a functiona pe masura, asta spre deosebire de alte produse ale companiei Apple, ele fiind mult mai intuitive si functionand mult mai usor decat se asteapta multa lume.

Mai mult decat atat, Jeb Bush este critic si in legatura cu autonomia bateriei Apple Watch, aceasta fiind mult mai mica decat s-ar fi asteptat el, insa cu toate acestea este increzator in capacitatea celor din Cupertino de a o imbunatati pe viitor pentru a ne oferi o experienta de utilizare mai buna.

In aceeasi masura, Jeb Bush spera ca Apple va face Apple Watch si mult mai usor de utilizat in viitor, lucru pe care cei din Cupertino probabil il au deja in vedere, insa criticile venite de la un asemenea personaj conteaza foarte mult pentru Apple, mai ales ca el este implicat intr-un domeniu de activitate complet diferit.

Interviul complet acordat de catre el il puteti citi aici.