App Store este blocat in urmatoarea saptamana

iTunes ConnectApp Store este blocat in urmatoarea saptamana, compania Apple inchizand iTunes Connect pentru urmatoarele 7 zile, impiedicandu-i pe dezvoltatori sa publice aplicatii in magazinul sau virtual sau sa modifice titlurile existente.

Orice modificare ce nu a fost programata pana astazi pentru publicare, retragere ori schimbare de pret pentru aplicatii nu va putea fi facuta pana in data de 29 decembrie, compania Apple blocandu-le dezvoltatorilor acces la aceste functii care permit manipularea aplicatiilor disponibile in App Store.

In aceste 7 zile echipa care administreaza App Store si tot ce are legatura cu el este in vacanta, asa ca Apple a blocat toate topurile de aplicatii vizibile in magazinele sale, toate aplicatiile ce sunt prezentate acum intr-un top sau promotie, urmand a ramane inghetate acolo pana pe 29 decembrie.

Apple actioneaza in acelasi mod in fiecare an si nu doar de Craciun, ci si in perioada Zilei Recunostintei, asa ca daca veti sesiza ca nimic nu se schimba in App Store in urmatoarea saptamana, ei bine acum aveti si o explicatie pentru stagnarea tuturor topurilor pentru aplicatii disponibile.

Concluzionand, va recomand sa profitati de reduceri sau gratuitati pentru aplicatii deoarece ele pot disparea in aceasta perioada de 7 zile daca dezvoltatorii au programat deja o schimbare, deci faceti totul cat inca aveti ocazia.