Blackberry va mai lansa 2 smartphone-uri Android

Blackberry 2 smartphone AndroidBlackberry va mai lansa 2 smartphone-uri Android in cursul anului 2016, semn ca Blackberry Priv s-a dovedit a fi un succes destul de mare iar compania candiana doreste sa le ofere utilizatorilor mai multe optiuni cand vine vorba despre achizitii.

Blackberry nu va lansa noi smartphone-uri cu sistemul de operare Blackberry 10 deocamdata, ci se va axa pe platforma Android, CEO-ul companiei sustinand ca vanzarile Blackberry Priv sunt suficient de bune pentru a sustine proiectul de dezvoltare a terminalelor cu Android.

Desi este rezervat in ceea ce priveste succesul smartphone-urilor Blackberry cu sistem de operare Android, CEO-ul companiei canadiene este totusi optimist si sustine ca in 2016 ar trebui sa vedem doua noi terminale lansate cu acest sistem de operare.

Blackberry Priv urmeaza deasemenea sa fie disponibile la mai multi parteneri anul acesta, asa ca Blackberry va creste cu siguranta vanzarile de smartphone-uri in urmatoarele trimestre fiscale, obiectivul CEO-ului fiind de a produce profit din vanzarea de smartphone-uri in 2016.

CEO-ul Blackberry este atat de increzator in succesul companiei sale incat a afirmat ca este hotarat sa vanda divizia de telefoane mobile a companiei daca ea nu va produce profit in 2016, asa ca urmeaza un an extrem de interesant in care se va decide viitorul Blackberry ca producator de smartphone-uri.