Apple iti arata cat de creativ poti fi cu iPhone sau iPad

Start Something NewIn cursul acestei seri compania Apple a relansat campania Start Something New, Incepe ceva nou, prin care incearca sa le arate posesorilor de iPhone, iPad sau iPod Touch-uri cat de creativi pot fi cu ajutorul acestor gadget-uri.

Mai exact, compania Apple a actualizat pagina speciala dedicata campaniei Start Something New, Incepe ceva nou, in ea fiind prezentate opere de arta, poze, filme sau desene realizate direct pe iDevice-urile sale folosind diverse aplicatii sau accesorii pentru ele.

Apple promoveaza o gama variata de artisti care au creat divers continut impresionant folosind iPhone, iPad sau iPod Touch-urile proprii, o multitudine de aplicatii disponibile in App Store ajutandu-i sa inregistreze poze, filme, sa le modifice sau sa creeze desene frumoase.

Apple a creat cate o pagina speciala pentru acesti artisti si le prezinta atat povestea vietii, cat si povestea crearii continutului folosind propriul iDevice, asa ca vorbim despre o multitudine de informatii care probabil va vor ajuta sa va folositi mai eficient propriile iDevice-uri in viata de zi cu zi.

Sectiunea Start Something New, Incepe ceva nou, poate fi accesata in aceasta pagina.