Prima Pagina Apple Apple iti arata cat de creativ poti fi cu iPhone sau iPad

Apple iti arata cat de creativ poti fi cu iPhone sau iPad

Start Something NewIn cursul acestei seri compania Apple a relansat campania Start Something New, Incepe ceva nou, prin care incearca sa le arate posesorilor de iPhone, iPad sau iPod Touch-uri cat de creativi pot fi cu ajutorul acestor gadget-uri.

Mai exact, compania Apple a actualizat pagina speciala dedicata campaniei Start Something New, Incepe ceva nou, in ea fiind prezentate opere de arta, poze, filme sau desene realizate direct pe iDevice-urile sale folosind diverse aplicatii sau accesorii pentru ele.

Apple promoveaza o gama variata de artisti care au creat divers continut impresionant folosind iPhone, iPad sau iPod Touch-urile proprii, o multitudine de aplicatii disponibile in App Store ajutandu-i sa inregistreze poze, filme, sa le modifice sau sa creeze desene frumoase.

Apple a creat cate o pagina speciala pentru acesti artisti si le prezinta atat povestea vietii, cat si povestea crearii continutului folosind propriul iDevice, asa ca vorbim despre o multitudine de informatii care probabil va vor ajuta sa va folositi mai eficient propriile iDevice-uri in viata de zi cu zi.

Sectiunea Start Something New, Incepe ceva nou, poate fi accesata in aceasta pagina.