Apple va organiza cursuri gratuite de fotografie si desen

Apple curs fotografieAseara compania Apple a initiat campania Start Something New, Incepe ceva nou, prin care promoveaza creativitatea unei varietati de artisti de pe glob, dar si modul in care iDevice-urile i-au ajutat sa faca poze, filme sau desene impresionante.

Pentru ca a prezenta ceva nu este de ajuns, compania Apple a hotarat sa organizeze cursuri gratuite de fotografie creativa in Apple Store-urile din diverse regiuni de pe glob, ele venind in completarea celor pentru a scrie aplicatii sau a invata cum sa folosesti la potential maxim un Mac sau iPhone.

Separat de acest curs, compania Apple va organiza un altul special care ii va invata pe utilizatorii produselor iPad cum sa deseneze folosind Apple Pencil sau alte accesorii special create in acest sens, cei din Cupertino punand foarte mare accent pe aceasta activitate oferita de iPad Pro, in principal.

We’ll help you try out various accessories and techniques — like long exposure for light trails, using Time-lapse to show progression, or getting up close with nature using a macro lens. Then, we’ll explore artistic ways to adjust and edit your photos, so you can create a work of art, find your style, or just improve your skills.

Compania Apple are obiceiul de a organiza asemenea cursuri, avand deja unele pentru fotografie si inregistrare de clipuri video, ele ajutandu-i pe posesorii iDevice-urilor sale sa obtina tot ceea ce se poate de la propriile produse.

Deocamdata nu se stie cand vor incepe aceste cursuri in Europa, insa in SUA ele ar trebui sa fie disponibile incepand din cursul anului viitor.