CES 2016: Griffin a lansat o baterie pentru Apple Watch

Griffin Travel Power BankIn cadrul CES 2016 compania Griffin a lansat Griffin Travel Power Bank, o baterie externa dedicata Apple Watch, ea avand dimensiuni foarte mici si o curea speciala cu un inel atasat care ne permite sa legam o pereche de chei de acest produs.

Ideea celor de la Griffin a fost de a crea o baterie externa pentru Apple Watch care este la fel de mare precum un breloc si pe care utilizatorii sa o poata purta cu ei oricand fara a ocupa foarte mult spatiu prin buzunarele haine sau a pantalonilor, misiunea fiind indeplinita.

Griffin Travel Power Bank are o baterie ce stocheaza pana la 800 mAh de energie, accesoriul permitand incarcarea unui Apple Watch de 2 ori inainte de a necesita incarcare la o priza deci practic veti putea folosi ceasul vostru timp de 3 zile inainte de a il conecta la o priza.

Conform companiei Griffin, bateria externa Griffin Travel Power Bank urmeaza sa fie disponibila pentru achizitie in cursul acestui an, pretul de 70 de dolari putand totusi tine departe destul de multi clienti posesori de Apple Watch.