Prima Pagina Netflix Subtitrari in Romana pe Netflix – TUTORIAL

Subtitrari in Romana pe Netflix – TUTORIAL

Subtitrari romana NetflixNetflix nu are subtitrari in romana in mod standard, compania oferind subtitrari in foarte putine limbi de pe glob, insa voi puteti pune subtitrari in romana pe Netflix cu ajutorul unui mic addon pe care il puteti instala in browser.

Pentru Netflix exista foarte multe addon-uri pentru Google Chrome sau Mozilla Firefox, ele oferind posibilitatea de a controla o serie de setari pe care player-ul multimedia al serviciului nu le ofera, unul dintre beneficii fiind si posibilitatea de a afisa subtitrari in romana.

Puteti folosi subtitrari in romana pentru orice film disponibil pe Netflix, INSA va trebui sa va cautati singuri subtitrarile si va trebui sa cautati unele care sa se potriveasca cu timpul de redare din Netflix, aceasta din urma fiind cea mai dificila sarcina, dupa cum veti afla singuri.

Pentru a vedea subtitrari in romana pe Netflix pentru filme si seriale va trebui mai intai sa descarcati addon-ul Super Netflix pentru Google Chrome de aici, el oferindu-va nu doar optiunea de a incarca subtitrari, ci si posibilitatea de a controla alte aspecte ale redarii continutului video.

subtitrare Netflix in Romana

Dupa ce ati instalat Super Netflix cautati filmul dorit in website-ul Netflix, apoi cautati o subtitrare pentru el pe website-uri precum : titrari.ro, subtitrari.com, subtitrari.regielive.ro, etc si aici incepe munca de ghicit deoarece va trebui sa descarcati una potrivita pentru film, dar fara a sti in prealabil care este aceasta.

Dupa descarcarea subtitrarii va trebui sa o transformati din formatul sau .srt in formatul .DFXP acceptat de catre Netflix, iar pentru a face acest lucru addon-ul Super Netflix recomanda website-ul subflicks.com pe care il puteti folosi fara alte setari.

Dupa convertirea subtitrarii reveniti la website-ul Netflix, porniri redarea filmului si in partea dreapta sus veti vedea trei iconite noi, apasand pe prima dintre ele vi se va deschide o fereastra si va trebui sa navigati catre titrarea voastra pe care va trebui sa o incarcati. Alterantiv puteti folosi combinatia de taste control + alt + shift + T pentru a incarca subtitrarea.

Dupa alegerea subtitrarii va veti da seama daca ea este buna sau nu, iar in caz contrar va trebui sa cautati alta sau altele pana o veti gasi pe cea potrivita.

Daca aveti alte intrebari, le astept in comentarii.

 • Pingback: Cum pun subtitrari in romana la Netflix ? | iDevice.ro()

 • bogdan

  Mai repede învățăm engleza

 • Nicos

  La apple tv nici un trick..:(

 • CristianCrg

  @Zaone exista vreo soluție pentru Apple tv sau iPhone ?

 • guldur

  Mai bine ne uitam fara subtitrare in romana. Putem folosi subtitrarea in engleza ca sa invatam engleza. Sau fara subtitrare deloc daca stim deja engleza. Eu personal am s o folosesc pe cea in engleza. Sa mi insusesc mai bine limba.

 • VYC

  Mai bine te duci pe filelist si descarci de acolo cu tot cu subtitrare 😊

 • Cand gasesc, veti avea articol.

 • marius

  E atat de amuzant faptul ca un serviciu video va face sa regretati ca nu ati invatat la scoala…. Ma aveti putin si cereti si banii de floricele pentru vizionarea filmului.

 • Pollo

  Daca foloaesc netflix dp playstation 4 am cum sa folosesc cele spuse mai sus ?

 • Daliboru22

  Subtitrare in engleza exista by default?

 • Da.

 • Dax

  Sa fiu sincer cu tine, imi place sa citesc, mi-ar placea sa fie subtitrate si filmele romanesti. Da, este foarte deranjant sa lansezi un serviciu fara sa-l localizezi, din punctul meu de vedere, este jenant……