Subtitrari in Romana pe Netflix – TUTORIAL

Subtitrari romana NetflixNetflix nu are subtitrari in romana in mod standard, compania oferind subtitrari in foarte putine limbi de pe glob, insa voi puteti pune subtitrari in romana pe Netflix cu ajutorul unui mic addon pe care il puteti instala in browser.

Pentru Netflix exista foarte multe addon-uri pentru Google Chrome sau Mozilla Firefox, ele oferind posibilitatea de a controla o serie de setari pe care player-ul multimedia al serviciului nu le ofera, unul dintre beneficii fiind si posibilitatea de a afisa subtitrari in romana.

Puteti folosi subtitrari in romana pentru orice film disponibil pe Netflix, INSA va trebui sa va cautati singuri subtitrarile si va trebui sa cautati unele care sa se potriveasca cu timpul de redare din Netflix, aceasta din urma fiind cea mai dificila sarcina, dupa cum veti afla singuri.

Pentru a vedea subtitrari in romana pe Netflix pentru filme si seriale va trebui mai intai sa descarcati addon-ul Super Netflix pentru Google Chrome de aici, el oferindu-va nu doar optiunea de a incarca subtitrari, ci si posibilitatea de a controla alte aspecte ale redarii continutului video.

subtitrare Netflix in Romana

Dupa ce ati instalat Super Netflix cautati filmul dorit in website-ul Netflix, apoi cautati o subtitrare pentru el pe website-uri precum : titrari.ro, subtitrari.com, subtitrari.regielive.ro, etc si aici incepe munca de ghicit deoarece va trebui sa descarcati una potrivita pentru film, dar fara a sti in prealabil care este aceasta.

Dupa descarcarea subtitrarii va trebui sa o transformati din formatul sau .srt in formatul .DFXP acceptat de catre Netflix, iar pentru a face acest lucru addon-ul Super Netflix recomanda website-ul subflicks.com pe care il puteti folosi fara alte setari.

Dupa convertirea subtitrarii reveniti la website-ul Netflix, porniri redarea filmului si in partea dreapta sus veti vedea trei iconite noi, apasand pe prima dintre ele vi se va deschide o fereastra si va trebui sa navigati catre titrarea voastra pe care va trebui sa o incarcati. Alterantiv puteti folosi combinatia de taste control + alt + shift + T pentru a incarca subtitrarea.

Dupa alegerea subtitrarii va veti da seama daca ea este buna sau nu, iar in caz contrar va trebui sa cautati alta sau altele pana o veti gasi pe cea potrivita.

Daca aveti alte intrebari, le astept in comentarii.