Cel mai puternic smartphone al anului 2015

Cel mai puternic smartphone al anului 2015 a fost stabilit de catre cei de la AnTuTu in baza testelor de performanta facute folosind versiunea 6.0 a propriei aplicatii, iPhone 6S Plus iesind castigator cu mult in fata competitorilor din platforma Android concurenta.

Cel mai puternic smartphone al anului 2015Cel mai puternic smartphone al anului 2015 este un titlu pe care orice producator si-ar dori sa il aiba pentru propriul dispozitiv, el fiind acordat in baza performantelor de procesare pe care respectivul produs le are in viata de zi cu zi.

Cei de la AnTuTu au realizat un top 10 al celor mai puternice smartphone-uri ale anului 2015, el fiind vizibil in imaginea de mai jos, iPhone 6S Plus al companiei Apple iesind castigator in aceasta situatie, la o distanta destul de mare de competitorii directi.

Dupa cum puteti vedea din imaginea de mai jos, iPhone 6S Plus a obtine un punctaj ce este cu aproape 50% mai mare fata de cel inregistrat de catre Huawei Mate 8 in testele AnTuTu, versiunea 6.0 a aplicatiei pentru benchmarking fiind utilizata aici.

Meizu Pro 5 ocupa pozitia a treia in top, la o distanta destul de mica de cei de la Huawei, iar pe pozitiile patru si cinci regasim Samsung Galaxy Note 5 si Samsung Galaxy S6 Edge+, terminalul iPhone 6 Plus al Apple fiind plasat pe pozitia a sasea in top.

top 10 cele mai puternice smartphone-uri 2015

Nexus 6P incheie topul cu un scor ce reprezinta aproximativ 60% din cel inregistrat de catre iPhone 6S Plus, asa ca diferenta in performante intre cele doua terminale este mult mai mare decat s-ar fi asteptat chiar si cei mai inraiti fani ai platformei Android.

V-am prezentat in ultimele luni diverse comparatii in performantele din viaza de zi cu zi ale terminalelor Android in comparatie cu terminalele iPhone si in fiecare situatie smartphone-urile Apple s-au dovedit a fi mult mai rapide, lucru confirmat de benchmark-uri.

Pentru acest top 10 al celor mai performante smartphone-uri ale anului 2015 au fost analizate date oferite doar de catre versiunea 6.0 a aplicatiei AnTuTu, cate aproximativ 500 de teste per dispozitiv fiind folosite ca medie pentru rezultatul final.