Prima Pagina Steve Jobs Filmul Steve Jobs are parte de nominalizari la Oscar

Filmul Steve Jobs are parte de nominalizari la Oscar

BLACK FRIDAY 2017 LIVE BLOG cu REDUCERI IN TIMP REAL!

Filmul Steve Jobs nu si-a acoperit costurile de productie, insa o actrica si scenaristul sau au castigat globuri de aur, iar acum au fost nominalizati chiar si la premii Oscar, insa ramane de vazut ce sanse reale au de a castiga macar una dintre faimoasele statuete.

Michael Fassbender a fost nominalizat la un premiu Oscar pentru cel mai bun actor intr-un film de lung metraj multumita interpretarii facute in rolul fostului CEO Apple, Steve Jobs, el pierzand o nominalizare similara la un Glob de Aur in fata lui Leonardo DiCaprio.

Kate Winslet a fost deasemenea nominalizata la un Oscar pentru cea mai buna actrita intr-un rol secundar, ea castigand un Glob de Aur pentru interpretarea sefei diviziei de marketing din cadrul Apple, Joanna Hoffman.

Desi a fost nominalizat pentru un Glob de Aur si nu l-a castigat, Aaron Sorkin nu a fost nominalizat la un Oscar pentru scenariu scris filmului Steve Jobs, asa ca va trebui sa se multmeasca cu un premiu ceva mai mic, dar cu o destul de mare importanta.

Filmul Steve Jobs este unul dintre putinele existente care desi nu si-a acoperit costurile de productie a castigat premii si este nominalizat la Oscar, situatia fiind una destul de ciudata pentru ca in general filmele atat de laudate de catre critici au incasari foarte bune.

emag black friday lista reduceri