Filmul Steve Jobs are parte de nominalizari la Oscar

film steve jobs incasariFilmul Steve Jobs nu si-a acoperit costurile de productie, insa o actrica si scenaristul sau au castigat globuri de aur, iar acum au fost nominalizati chiar si la premii Oscar, insa ramane de vazut ce sanse reale au de a castiga macar una dintre faimoasele statuete.

Michael Fassbender a fost nominalizat la un premiu Oscar pentru cel mai bun actor intr-un film de lung metraj multumita interpretarii facute in rolul fostului CEO Apple, Steve Jobs, el pierzand o nominalizare similara la un Glob de Aur in fata lui Leonardo DiCaprio.

Kate Winslet a fost deasemenea nominalizata la un Oscar pentru cea mai buna actrita intr-un rol secundar, ea castigand un Glob de Aur pentru interpretarea sefei diviziei de marketing din cadrul Apple, Joanna Hoffman.

Desi a fost nominalizat pentru un Glob de Aur si nu l-a castigat, Aaron Sorkin nu a fost nominalizat la un Oscar pentru scenariu scris filmului Steve Jobs, asa ca va trebui sa se multmeasca cu un premiu ceva mai mic, dar cu o destul de mare importanta.

Filmul Steve Jobs este unul dintre putinele existente care desi nu si-a acoperit costurile de productie a castigat premii si este nominalizat la Oscar, situatia fiind una destul de ciudata pentru ca in general filmele atat de laudate de catre critici au incasari foarte bune.