Prima Pagina iPad Air 3 iPad Air 3 este pregatita pentru lansare in martie

iPad Air 3 este pregatita pentru lansare in martie

iPad Air 3 nu a mai fost lansata de catre compania Apple in cursul anului 2015 pentru a face loc tablete iPad Pro ce avea nevoie de foarte multa promovare in spate pentru a atrage atentia publicului tinta, insa in 2016 cei din Cupertino vor aduce pe piata o noua versiune a iPad cu ecran de 9.7 inch.

iPad Air 3 urmeaza sa fie prezentata de catre compania Apple in cadrul unei conferinte programate pentru luna martie, cei din Cupertino avand produsul in proces de dezvoltare de ceva vreme, insa deocamdata nu se stie daca el va fi finalizat la timp.

V-am spus deja ca Apple va prezenta iPhone 5se si noutati pentru Apple Watch in cadrul conferintei din martie, iar iPad Air 3 ar urma sa isi faca deasemenea aparitia atunci, dar totul depinde de capacitatea inginerilor Apple de a finaliza produsul la timp.

iPad Air 3 a inceput sa fie testata de catre compania Apple inca din luna noiembrie a anului trecut, atunci tablete iPad nelansate care au denumirile de cod iPad 6,3 si iPad 6,4 aparand in codul sursa al iOS, codurile potrivindu-se cu cele ce ar urma sa fie folosite in iPad Air 3.

Separat de aceste informatii, deocamdata nu se stie ce ar putea implementa compania Apple in iPad Air 3 pe partea hardware, insa probabil vorbim despre un chip A9X cu performante inferioare celui oferit in iPad Pro, dar cu performante mult mai bine decat cel disponibil in iPad Air 2.

Parerea mea este ca iPad Air 3 va fi lansata in 2016, fie ca vorbim despre inceputul, jumatate sau sfarsitul anului, compania Apple avand nevoie de un produs nou in segmentul tabletelor cu ecran de 9.7 inch, acestea inregistrand vanzari tot mai mici.

 • Pappbox

  Apoi chair aștept

 • iTu

  au pus pe air 2 hardware destul de bun in 2014 si de aceea nu au mai scos unul nou pe piata in 2015 😄.
  Probabil in noul air 3 o sa puna 3gb ram si procesorul din pro si display-ul 3d touch.

 • Adi

  Ai idee? Ipad mini 5 cand ar urma sa se lanseze?

 • Pingback: iPad Air 3 apare intr-o posibila prima schita | iDevice.ro()

 • Srb Srb

  ipad air 2 are triple core, deci nu cred ca revin la dual core.
  eu zic ca o sa mearga cu triple core cu frecventa ceva mai mare, pastreaza 2 gb ram, adauga cele 4 difuzoare stereo

 • iTu

  Baga 4 difuzoare si “lucreaza” ceva la o baterie mai mica, eu simt cum pe air 2 se duce repede bateria in comparatie cu mini 1 ce am avut. Touch id la air 2 merge mai prost in comparatie cu 6s, probabil si aici o sa imbunatatiasca ceva.

 • Srb Srb

  clar 6s/6s plus sunt sungurele device’uri cu TouchiD v2 si da probabil il vor baga in ipad air 3
  Ei cam tot timpul au pastrat bateria la ipad in jurul cifrei de 10h usage, deci daca baga difuzoarele si pastreaza bateria e f bine. chiar merita, macar poti folosi ipad pt vizualizare filme, emisiuni, muzica etc