iPad Air 3 apare intr-o posibila prima schita

schita iPad Air 3iPad Air 3 apare astazi intr-o prima presupusa schita care a fost publicata le internet la doar cateva ore dupa ce primele informatii privind lansarea noii tablete a celor din Cupertino au fost oferite de catre surse din cadrul companiei Apple.

Conform datelor oferite astazi, iPad Air 3 va fi lansata in martie in cadrul unei conferinte pe care compania Apple o are in momentul de fata planificata pentru organizare, iar aceasta ar putea fi prima dovada a modului in care va arata ea.

Schita iPad Air 3 din imaginea de mai sus prezinta o schimbare majora fata de iPad Air 2, mai exact implementarea a patru difuzoare in locul celor doua oferite standard de catre compania Apple, iPad Pro fiind singura tableta Apple care are atat de multe difuzoare incorporate.

Separat de aceasta schimbare, schita iPad Air 3 arata si o posibila implementare a unui flash LED sub camera principala, insa imi vine extrem de greu sa cred ca acest lucru ar fi posibil din moment ce tabletele nu sunt vazute ca dispozitive gandite pentru a face poze de buna calitate.

Din pacate aceasta schita iPad Air 3 nu vine impreuna cu posibile informatii privind functiile noi pe care Apple le-ar putea integra pentru utilizatori, nici cu eventuale informatii despre componentele imbunatatite care s-ar regasi in interiorul noului produs.

Chiar si cu lacune in ceea ce priveste aceste informatii, este clar ca iPad Air 3 este in proces de dezvoltare si ca tableta va fi lansata mai devreme decat mai tarziu pe piata, insa ramane de vazut cand va fi disponibila si cat de atractiva se va dovedi a fi.