Apple pregateste noutati pentru Apple Watch

In luna martie se implineste 1 an de la prezentarea Apple Watch care a precedat lansarea oficiala ce a avut loc in luna aprilie si multa lume se asteapta ca Apple sa lanseze Apple Watch 2 in urma unei conferinte care va fi organizata la jumatatea lunii martie.

Desi acea conferinta va avea loc si in ea vom vedea iPhone 5se, compania Apple va prezenta atunci doar unele actualizari pentru Apple Watch si nu un Apple Watch 2, asa ca daca sperati sa vedeti un model nou al smartwatch-ului, din pacate veti fi dezamagiti.

Conform unor surse din interiorul Apple, cei din Cupertino intentioneaza sa lanseze noi bratari si curele pentru Apple Watch in martie, unele fiind produse din materiale complet noi, insa inclusiv parteneriate cu alte case de moda urmeaza sa fie anuntate atunci.

Practic, design-ul si componentele Apple Watch nu se vor schimba in versiunea care urmeaza sa fie lansate in martie, insa Apple intentioneaza sa lanseze watchOS 2.2 atunci, prin aceasta actualizare software Apple intentionand sa ofere si noi functii pentru smartwatch.

Mai exact, watchOS 2.2 va permite sincronizarea de multiple ceasuri cu acelasi iPhone, va aduce functii noi pentru aplicatia Apple Maps, iar separat de acestea compania Apple va pregati probabil si alte cateva surprize pentru a tine ceasul in atentia lumii intregi.

Apple Watch 2 cu un design nou si componente noi va fi prezentat in toamna, cel mai probabil impreuna cu iPhone 7, deci va ajunge pe piata impreuna cu noile smartphone-uri sau la putin timp dupa aceea, deci nu asteptati aceasta actualizare acum pentru ceas.

Nu stiu cata lume se astepta ca Apple sa nu lanseze Apple Watch 2 in martie si sa astepte pana in toamna pentru a oferi o noua versiune a ceasului inteligent, insa acestea par sa fie planurile Apple, deci daca asteptati o versiune noua a Apple Watch, va trebui sa mai asteptati.