Cand va fi conferinta pentru prezentarea iPhone 5se si iPad Air 3 ?

Apple va organiza in luna martie o conferinta pentru a prezenta iPhone 5se, iPad Air 3 si noutati pentru Apple Watch, iar conform unor surse apropiate celor din Cupertino, saptamana 14 – 18 martie ar fi momentan aleasa pentru organizarea acestui eveniment.

Apple va organiza conferinta pentru prezentarea iPhone 5se si iPad Air 3 pe 14 sau 15 martie, sanse mici fiind pentru datele 16 sau 17 martie, insa este clar ca in apropierea jumatatii lunii martie cei din Cupertino planuiesc sa organizeze o conferinta.

Desi exista sanse foarte mici ca produse importante precum iPhone 5se sau iPad Air 3 sanu fie prezentate intr-o conferinta si sa fie lansate direct online, Apple si-ar putea schimba planurile in functie de modul in care tableta va putea fi pregatita pentru lansare.

Planurile Apple de a organiza o conferinta in saptamana 14 – 18 martie nu sunt noi si nu au fost schimbate in ultimele saptamani, iar pe masura ce apar informatii noi in legatura cu produsele ce urmeaza sa fie prezentate, ideea ca evenimentul va avea loc este tot mai clara.

Acestea fiind spuse, Apple planuieste sa organizeze o conferinta la jumatatea lunii martie, cel mai probabil in 14 sau 15 martie, pentru a prezenta iPhone 5se, iPad Air 3 si noutati pentru Apple Watch, asa ca daca va intereseaza vreunul dintre produse, ar fi bine sa aveti bani pregatiti.