Tim Cook si intalnirea cu Papa Francisc (Video)

Ieri v-am spus ca Tim Cook s-a intalnit cu Papa Francisc la Vatican in cadrul unei intrevederi ce a durat doar 15 minute, CEO-ul companiei Apple facand o vizita in Italia pentru a promova centrul de dezvoltare de aplicatii care va fi deschis anul acesta.

Tim Cook a fost acompaniat de Luca Maestri, CFO al companiei Apple, dar si de Lisa Jackson, la aceasta intalnire cu Papa Francisc, iar in scurtul clip video de mai jos puteti vedea cateva dintre momentele inregistrate acolo de catre o publicatie cu un jurnalist prezent la eveniment.

In clip se poate observa ceea ce pare a fi un cec cu o posibila donatie facuta de catre Tim Cook Bisericii Catolice, cateva cadouri oferite de catre Papa Francisc CEO-ului Apple si din motanj lipseste discutia de aproximativ 10 minute pe care cei trei ar fi avut-o la Vatican.

Articolul precedentCand se lanseaza Samsung Galaxy S7 ?
Articolul următorWhatsApp Messenger va transfera datele utilizatorilor in Facebook
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.