Tim Cook s-a intalnit cu Papa Francisc

Tim Cook s-a intalnit cu Papa Francisc cu aproape doua ore in urma, intrevederea dintre cei doi avand loc la Vatican, CEO-ul Apple fiind cel mai probabil intr-o vizita de lucru in Italia si a profitat de ocazie pentru a se intalni cu liderul lumii catolice.

Tim Cook si Papa Francisc impartasec aceleasi opinii in ceea ce priveste probleme de protectie a mediului, iar nimeni nu stie care a fost natura discutiei de doar 15 minute pe care cei doi au avut-o la Vatican, insa saptamana trecuta Eric Schmidt, presedintele consiliului de administratie al Google, a avut deasemenea o intrevedere cu Papa.

Tim Cook s-a intalnit cu sefa diviziei antitrust din cadrul Comisiei Europene pentru a discuta despre problemele privind plata impozitelor pe incasari si profit, iar prezenta lui Cook in Italia are cel mai probabil legatura cu noul centru de dezvoltare de aplicatii ce va fi deschis acolo.

Intalnirea dintre Cook si Papa Francisc a fost confirmata de catre echipa de PR a companiei Apple, insa probabil in zilele urmatoare vom afla si ce s-a discutat in resedinta papala de la Vatican.