iOS 9.3 public beta 2 a fost lansat

iOS 9.3 public beta 2 a fost lansat cu doar cateva minute in urma de catre compania Apple, noua versiune a sistemului de operare fiind disponibila pentru utilizatorii normali la doar cateva zile dupa ce iOS 9.3 beta 2 a fost lansat pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma iOS.

iOS 9.3 public beta 2 este disponibil publicului larg incepand de astazi, astfel ca oricine poate instala aceasta versiune a sistemului de operare, cei care au instalat iOS 9.3 public beta 1 putand face actualizare software direct din propriile terminale prin sistemul Software Update, Actualizare Software.

Acum daca va intrebati care sunt noutatile iOS 9.3 public beta 2, ei bine in articolul pentru lansarea iOS 9.3 beta 2 v-am spus deja ca vorbim despre includerea unui toggle pentru Night Shfit in Control Center, mutarea optiunilor pentru Modul de Noapte din aplicatia Configurari si eliminarea unei optiuni pentru 3D Touch.

iOS 9.3 public beta 2 are acelasi build precum iOS 9.3 beta 2, deci veti avea parte de exact aceleasi noutati pentru terminalele voastre, asa ca stiti la ce sa va asteptati dupa ce faceti instalarea, schimbarile vizuale fiind minime si fara chiar atat de multa importanta per total.

Dimineata v-am spus ca este bine sa evitati iOS 9.3 beta 2 deoarece performantele generale ale acestui build al iOS 9.3 sunt inferioare celor oferite de catre versiunea finala a iOS 9.2.1, asa ca trebuie sa va ganditi serios inainte sa instalati actualizarea in terminalele voastre.

UPDATE: Daca sunteti interesati, de aici puteti afla cum instalati iOS 9.3 public beta 2.

21 COMENTARII

  1. După primul beta de la 9.3 care aparent a mers bine si după nu, acum 9.2.1 e sfânt … Încercați si va convingeți singuri…

  2. Se mișca absolut îngrozitor pe iPhone 6! Agata peste tot, inclusiv in meniu, are lag si la trimiterea mesajelor, absolut peste tot. Nu instalați! Acum dau downgrade.

  3. Norocul celor de la Apple este ca restul companiilor sunt mediocre. Atlfel ar fi cazut in cap la ce bataie de joc este cu IOS si cu design-ul telefoanelor Apple in ultimii ani.

  4. Salutare. Am ios 8.4.0 pe iphone 6 si ma intrebam daca merita sa fac update la 9.2.1?
    Am observat ca sunt mai multe persoane care se plang, iar altele spun ca e ok. Voi ce spuneti?
    Pe 8.4 mi se misca super si nu as vrea sa imi toc nervii pe 9.2.1