Prima Pagina iOS 9 Cum instalezi iOS 9.3 public beta 2

Cum instalezi iOS 9.3 public beta 2

5

iOS 9.3 public beta 2 a fost lansat cu doar cateva zeci de minute in urma de catre compania Apple pentru utilizatorii de iPhone, iPad si iPod Touch-uri din lumea intreaga, astfel ca oricine este dispus sa testeze un beta build o poate face incepand din acest moment.

V-am spus si in aceasta seara ca iOS 9.3 public beta 2 aduce doar cateva schimbari minore pentru sistemul Night Shift, Mod de Noapte, insa din pacate aduce si o reducere substantiala a performantelor in comparatie cu iOS 9.2.1, asa ca trebuie sa fiti foarte constienti despre ceea ce urmeaza sa primiti.

Daca acum faceti instalarea iOS 9.3 public beta pentru prima oara, atunci veti vedea o serie de functii noi in aplicatia Configurari, Settings, in principal sistemul Night Shift, posibilitatea de a seta parole pentru Notite si alte cateva imbunatatiri pe care compania Apple pe ofera pentru noi.

Instalarea iOS 9.3 public beta 2 poate fi facuta de catre oricine deoarece Apple a deschis programul beta de testare publica pentru toti posesorii de iPhone, iPad sau iPod Touch-uri, astfel ca nu exista limitari pentru utilizatori din vreun punct de vedere, asa ca nu trebuie sa va faceti griji.

Inainte de a incepe iOS 9.3 public beta 2 pe iPhone, iPad si iPod Touch asigurati-va ca aveti minim 1.2 – 1.8 GB de spatiu de spatiu disponibil deoarece instalarea nu va necesita descarcarea a doar cateva sute de MB, iar in final trebuie sa va spun sa faceti totul printr-o conexiune WiFi deoarece veti avea de descarcat un fisier mare.

  1. Acceseaza aceasta pagina.
  2. Logheaza-te cu Apple ID-ul tau.
  3. Alege iOS si fa scroll in jos pana vezi optiunea Download Profile.
  4. Apasa butonul Download Profile.
  5. In momentul in care ti se cere instalarea unui profil de securitate, apasa butonul Install.
  6. Acum vei vedea un mesaj de alerta care cere o repornire a terminalului, el trebuind acceptat.
  7. Dupa repornire navigheaza in Settings > General > Software Update, Configurari > General > Actualizare Software si alege optiunea Download and Install, Descarca si Instaleaza.

La finalul acestui proces veti avea iOS 9.3 public beta 2 instalat in iPhone, iPad si iPod Touch, insa trebuie sa fiti rabdatori deoarece descarcarea fisierelor va necesita timp, iar instalarea nu va fi chiar atat de rapida precum va imaginati.

Daca aveti alte probleme si intrebari, le astept in comentarii.