Apple si falimentul (comic)

T4 2015 a fost un trimestru fiscal problematic pentru compania Apple, cei din Cupertino anuntand rezultate financiare care au fost marginal mai bune decat cele obtinute cu doar un an de zile in urma, Tim Cook dand vina pe fluctuatiile valutare pentru probleme.

Desi a anuntat cresteri in incasari si profit si are 216 miliarde de dolari intr-o rezerva monetara, unii analisti au inceput deja sa cante cantecul mortii pentru compania Apple, asa cum se intampla de fiecare data cand asteptarile lor irealiste nu sunt indeplinite.

Pentru a ironiza opiniile unor analisti lacomi si prinsi intr-o lume ireala, cei de la Joy of Tech au facut inforgraficul de mai jos.

apple faliment comic

Articolul precedentApple a cumparat compania LearnSprout
Articolul următorTesla va oferi o functie neasteaptata pentru iPhone
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.