Prima Pagina iOS 9 iOS 9.3 aduce o functie neasteptata pe iPad

iOS 9.3 aduce o functie neasteptata pe iPad

iOS 9.3 beta 2 lansat zilele trecute de catre compania Apple aduce o functie neasteptata pentru tabletele iPad Pro, compania Apple implementand pentru ele posibilitatea de a actualiza accesoriile care sunt conectate prin Smart Connector-ul pozitionat in partea laterala a carcasei.

Mai exact, unii utilizatori au sesizat ca in momentul conectarii anumitor accesorii la tableta iPad Pro acestea generau afisarea unui mesaj precum cel din imaginea de mai jos, el oferindu-le posibilitatea de a actualiza software-ul respectivului accesoriu.

Primul accesoriu pentru care a fost descoperita aceasta functionalitate este tastatura externa Create, un firmware update fiind oferit pentru ea prin iPad Pro pentru a rezolva unele probleme de functionare raportate la scara larga de catre utilizatori.

iPad Pro iOS 9.3 actualizare accesoriiDupa conectarea unui accesoriu care are un update, iOS-ul afiseaza un mesaj de alerta si dupa apasarea butonului de instalare a actualizarii, accesoriul va incepe instalarea si progresul va fi vizibil in iOS, fara a fi afisat totusi vreun mesaj care sa confirme faptul ca procedura a fost finalizata.

Aceasta est eprima oara cand un produs al Apple este capabil sa ofere o actualizare software printr-un port de incarcare si functionalitatea nu era cunoscuta pana in prezent, compania Apple evitand sa ofere vreo informatie pentru ea pana in prezent.

 • Srb Srb

  Interesant, sper pana la 9.3 adica in martie, sa aduca si la noi smart keyboard

 • DjZeus

  Oare o sa meargă si pe iPhone 6?

 • Dabija

  Zaone
  Eu sunt fan jailbreak 100%
  Ce-mi recomanzi sa trec inapoi pe 9.2 sau sa raman pe 9.2.1 ?
  Teoretic ar tebui sa raman pe 9.2 dar poate sti mai multe ca mine 🙂

 • Pana apare iOS 9.3 nu cred ca va exista jailbreak, deci decizia e a ta.

 • Dabija

  Ok mersi de raspuns…