Facebook anunta un numar recor de utilizatori

Facebook si-a anuntat in cursul zilei de ieri rezultatele financiare pentru T4 2015 si impreuna cu detaliile privind banii incasati din vanzarea de reclame, compania americana a anuntat si numarul de utilizatori care folosesc zilnic reteaua de socializare in diverse scopuri.

Conform celor de la Facebook, in momentul de fata 1.04 miliarde de oameni folosesc reteaua de socializare in fiecare zi, cifra fiind cu 17% mai mare decat in aceeasi perioada a anului trecut, atunci 934 de milioane de persoane fiind zilnic activi in reteaua companiei.

In ceea ce priveste numarul de utilizatori activi lunar, Facebook a anuntat ca un record de 1.59 miliarde de persoane folosesc zilnic reteaua de socializare, cifra fiind cu 14% mai mare decat cea inregistrata in aceeasi perioada a anului trecut, aceasta fiind o adevarata realizare.

In ceea ce priveste rezultatele financiare, compania Facebook a incasat 17.93 de miliarde de dolari cu profit de 3.69 de miliarde de dolari, incasarile companiei americane crescand cu 44% fata de aceeasi perioada a anului trecut, in principal multumita vanzarii de reclame.

Practic Facebook a avut un trimestru fiscal T4 2015 extrem de bun cu cresteri pe toate segmentele, numarul de utilizatori activi crescand in mod constant pentru ca lumea este dependenta de Facebook.