Functia care leaga Facebook si WhatsApp Messenger

Saptamana trecuta v-am prezentat 41 de functii noi pentru WhatsApp Messenger, ele fiind in momentul de fata testate pentru oferire publica, insa printre ele nu se afla una care are legatira directa cu Facebook, compania “mama” a celor de la WhatsApp.

Intr-una dintre versiunile beta recente ale WhatsApp Messenger a fost implementata optiunea de a publica postari din aceasta aplicatie direct pe reteaua de socializare Facebook, interconectarea celor doua medii fiind facuta cu mult timp in urma fara ca utilizatorii sa stie.

Desi deocamdata functia nu este publica, unii beta testeri ai WhatsApp Messenger pot publica mesaje pe Facebook din aplicatia WhatsApp ca si cum ar trimite un mesaj unui contact functionalitatea in sine fiind foarte simpla, dar si foarte interesanta, cel putin in teorie.

O demonstratie a modului in care functioneaza noua functie a WhatsApp Messenger nu avem deocamdata, insa probabil nu va trece foarte mult timp pana cand ea va fi oferita oficial de catre compania Facebook pentru utilizatori, mai ales ca exista multi oameni posibil interesati de ea.

Facebook are 1.5 miliarde de utilizatori lunar, WhatsApp Messenger are aproape 1 miliard de utilizatori lunar, iar prin oferitea acestei functii Facebook si-ar putea creste rata de utilizare a retelei de socializare deoarece nu toti cei care folosesc WhatsApp Messenger sunt activi pe Facebook.

Voi ce parere aveti despre viitoarea functie a WhatsApp Messenger ?

4 COMENTARII