Top 10 cele mai populare gadget pe Facebook

Top 10 cele mai populare gadget-uri de pe Facebook dezvaluie care sunt cele mai discutate produse electronice de catre o buna parte dintre cele peste 1.5 miliarde de persoane care acceseaza lunar cea mai mare retea de socializare existenta pe planeta in momentul de fata.

O publicatie americana a reusit sa faca acest top 10 al celor mai popualre gadget-uri de pe Facebook prin analizarea interesului pe care utilizatorii il au fata de produsele electronice, dar si fata de diverse alte topicuri din lumea reala, rezultatele fiind interesante.

Cel mai popular gadget de pe Facebook este, dupa cum prea bine ati intuit deja, terminalul iPhone al companiei Apple, peste 428 de milioane de persoane aratandu-si interesul pentru el de-a lungul timpului, cifra fiind una colosala si cu mult mai mare decat cea inregistrata in cazul altor smartphone-uri.

Pe pozitia a doua in top regasim tableta iPad cu 174 de milioane de persoane interesate, iPod Touch ocupand pozitia a treia cu 110 milioane de persoane interesate, Samsung Galaxy fiind plasat pe pozitia a patra cu 99 de milioane de persoane interesate, iPhone 6 incheind topul la doar 17.000 de persoane distanta de produsele Samsung.

By programmatically emulating searches of all possible letters and numbers until no more results were returned, we were able to pull a list of 282,002 interests — which Facebook says may not even constitute the entire dataset.

Continuand, avem iPhone 5 pe pozitia a sasea, Playstation pe pozitia a 7-a, Playstation 4 pe pozitia a 8-a, iPod pe pozitia a 9-a si Xbox pe ultima pozitie. Practic in top 10 cele mai populare gadget-uri de pe Facebook Apple are 6 produse, dominand clar nivelul de interes al oamenilor.

Practic Apple este in atentia tuturor indiferent cum privim situatia si cei din Cupertino stiu acest lucru, Facebook fiind reteaua de socializare careia ei ii acorda cea mai mare importanta in monitorizarea lunara.

Voi ce parere aveti despre acest top ?